VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVLERİNİZDE DURUN LÜTFEN..

3 Nisan 2020

.............................................................................

Bolu’da dar gelirli ailelere dağıtılmaya başlanan 1.000 TL’lik ödemeler, salgının yayılmaması amacıyla evlere götürülerek elden teslim edilecek.  

Korona virüs salgını sonrası Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı” kapsamında dar gelirli ailelere yönelik bin TL destek ödemesi 1 Nisan itibariyle başladı. Bolu’da da dar gelirli vatandaşların yardım parası almak için PTT Şubelerinde yoğunluk oluşturması yetkilileri harekete geçirdi. Salgının yayılmaması için birçok önlem alınarak  “dar gelirli ailelere” verilen desteğin bugünden itibaren PTT görevlilerince vatandaşlara evlerinde teslim edileceği açıklandı. Yoğunluk yaşanan PTT şubeleri geçici olarak kapatılacak. PTT dağıtıcıları, kolluk kuvvetleri ve bekçiler sosyal yardım ödemelerini evlerde yapacak.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde gerçekleştirilen sosyal yardım ödemeleri sürecinde bazı PTT iş yerlerinde yaşanan yoğunluğun, çalışanların ve müşterilerin koronavirüs hastalığı karşısında sağlığını tehlikeye düşürmemesi amacıyla bugünden itibaren sosyal mesafe kurallarının uygulanamadığı, sürekli olarak yoğunluk yaşanan iş yerlerinde ikinci bir açıklamaya kadar kapatma kararı alındığı belirtildi.

Açıklamada, bu süreçte sosyal yardım ödemelerinin, PTT görevlileri tarafından İl Emniyet Müdürlükleri ile iş birliği içerisinde, kolluk kuvvetleri ve bekçilerle birlikte evlere yapılacağı kaydedildi.

1 yorum yapılmış
  • Postaci
    4 Nisan 2020 • 10:24
    Ne ptt çalışanları ne bankacılar hiç biri insan yerine konulmuyor.Millet yarın kıyamet kopuyor deseler yine banka ptt kuyruğuna girecek.İnsanlara aciyorum para için canlarını ve başkalarının canlarını hiçe sayıyor yazık yazık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.