VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE FEDAKARLIK..

3 Nisan 2020

............................................................

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Ahmet Fidan, Belediyeden alacağı 2 yıllık huzur hakkını Belediyeye bağışladı. Fidan’ın bu davranışı büyük bir takdir topladı.

Bolu Belediyesi Nisan ayı Olağanüstü Meclis Toplantısında CHP  Meclis Üyesi Ahmet Fidan, Belediyeden alacağı 2 yıllık huzur hakkını Belediyeye bağışladığını duyurdu.

 Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Ahmet Fidan’ın bu davranışı diğer Meclis üyelerine de örnek oldu.

HUZUR HAKKINI BELEDİYE’YE BAĞIŞLADI

Belediye Meclis toplantısında söz alan Ahmet Fidan, Korona virüsü nedeniyle ülke ve Bolu olarak zor günlerden geçildiğine dikkat çekerken, bu süreçte Bolu olarak birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmeleri gerektiğini belirtti. Bu süreçte Bolu’ya, Bolulu vatandaşlara hizmet eden Bolu Belediyesinin de gelirlerinin düştüğünü vurgulayan Fidan, 2 yıl boyunca alacağı huzur hakkını Belediye’ye bağışladığını söyledi.

 ‘KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR’

Ahmet Fidan’ın bu örnek davranışı üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan memnuniyetini dile getirerek, aynı duyarlılığı Ak Partili üyelerin de gösterebileceğini dile getirdi. Başka Özcan’ın bu teklifi üzerine Ak Parti grup Vekili Burak Balaban, Ak Partili Meclis üyeleri olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek olacaklarını dile getirdi.  Balaban’ın bu düşüncesi üzerine tekrar söz alan CHP’li Ahmet Fidan; “Dinimiz İslam’da komşusu açken tok yatan bizden değildir’ der. Bizim önce komşularımıza, Bolu’ya, Bolulu vatandaşlara destek olmamız gerekiyor. Bu yüzden Ak Partili üyelerden kendilerine oy veren ve bu koltuklara taşıyan vatandaşlara destek olmasının daha doğru olacağını düşünüyorum” dedi.  

Bolu Havadis

5 yorum yapılmış
  • hacer
    3 Nisan 2020 • 04:41
    Huzur hakkı ne ? kimin parasını kime bağışlıyor.
  • Uzman
    3 Nisan 2020 • 13:12
    Hacer hanimm yazdigin yazinin ne kadar sacma oldugunu cumle alem soyler kimin parasi biliyomusun secilerek hak edilmis ucrettir o kizilaya yapilan yardimlar deprem icin toplanim ensar vakfina aktarildi hic aklina gelmedi dimi kimin parasini yurt disinda olan bi vakfa bagislaniyo ama iste biraz beyin olsa kimin parasini kime bagisliyo derken meclis uyesi herkez o huzur hakkini aliyo ahmet fidana batmadi o para gonlunden geldigi gibi bagasladi
  • Bolulu
    4 Nisan 2020 • 09:45
    Hangi proje yi miiletin önüne koydun el kaldır el indir bağışladığı bu işten aldığı para kaz gelen yerden tavuk esirgenmex
  • semiha
    4 Nisan 2020 • 11:43
    Hacer hanım, Ak Sarayda 1 dakikada tam 3 askeri ücretlinin maaşı kadar para harcandığını biliyor musunuz ?. İYİ OLAN BİR ŞEYİ ELEŞTİRMEK KOLAY.HADİ SARAYI ELEŞTİR DE GÖREYİM . AHMET FİDAN BEY'İN SARAYI YOK AMA GÖNLÜ ZENGİN.ALLAH RAZI OLSUN. PARTİSİ Ö EMLİ Mİ? ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN .
  • Erkan
    6 Nisan 2020 • 17:57
    Bir aydan beri ekmek paramız yok ameliyatlı evde yatan biriyim neymiş hakkını belediyeye bağışlamis bide övünüyor bağışlayacak onca ihtiyaç sahibi varken
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.