VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÇAĞLAR ÖZEL EKİP KURDU

3 Nisan 2020

...............................

Haber: Ayşe Songül Erhan- Sevgi Pilgi

Bolu’nun Yeniçağa İlçesi’nde, korona virüs tedbirleri kapsamında Belediye tarafından, ilçeye başka illerden gelen vatandaşları kontrol etmek için özel ekip kuruldu. Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, "Amacımız ilçemize dışarıdan gelen insanların sokaklarda gezmeden evlerini oturmalarını sağlayarak bu süreci ilçemizde vaka yaşanmadan atlatmak” ifadelerini kullandı.

Bolu’ya bağlı Yeniçağa İlçesi’nde korona virüs önlemleri had safhada. Bu kapsamda İlçe Belediye Başkanlığı’nca vatandaşa dağıtmak için 10 bin maske yaptırıldı. Pazar ve halkın yoğun olarak kullandığı yerlerde vatandaşlara maske ve eldiven dağıtılıyor.

Korona virüsün ülkemizde ilk görüldüğü günden bu yana ilçeye çevre illerden 600 kişi geldi. İlçeye başka illerden gelen vatandaşların kontrollerini yapmak üzere özel ekip kurulduğunu belirten Belediye Başkanı Recayi Çağlar, "Amacımız ilçemize dışarıdan gelen insanların sokaklarda gezmeden evlerini oturmalarını sağlamak. Kurduğumuz hafiye ekibiyle sokaklarda pazarda ilçeye yeni gelen vatandaşları tespit etmeye çalışıyoruz. Bu vatandaşlarımızı uyarıyoruz, uyarılarımızı dikkate almayanları güvenlik güçlerine bildiriyoruz. Amacımız bu süreci ilçemizde vaka yaşanmadan atlatmak" şeklinde konuştu.

  • BAŞKAN ÇAĞLAR ÖZEL EKİP KURDU
  • BAŞKAN ÇAĞLAR ÖZEL EKİP KURDU
  • BAŞKAN ÇAĞLAR ÖZEL EKİP KURDU
  • BAŞKAN ÇAĞLAR ÖZEL EKİP KURDU
1 yorum yapılmış
  • AliKarakuHamzabey
    3 Nisan 2020 • 13:02
    Çalışmalar çok olumlu.Başkan sizi taktir ediyorum.Allahın izniyle bu günlerde geçecek.Baskan senden ricamiz maske. Yardımcı olursanız seviniriz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.