VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKİPLERDEN SIKI DENETİM

6 Nisan 2020

.....................................................................

Haber: Adnan Karabulut

Bolu’da koronavirüs önlemleri kapsamında kentin giriş ve çıkışlarındaki 24 ayrı noktada polis ve jandarma ekipleri tarafından oluşturulan kontrol noktalarında durdurulan araçlardaki kişilerin ateşleri ölçülürken kentte bugün trafiğe çıkması yasak olan plakası tek rakamla biten araçların sürücüleri polis ekipleri tarafından uyarıldı.

Ankara ile İstanbul arasındaki en önemli geçiş güzergahı olan Bolu’da koronavirüsün yayılma hızını azaltmak için İl Sağlık Müdürlüğü ile polis ve jandarma ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.  D-100 karayolu güzergahları ile TEM Otoyolu çıkışındaki 24 ayrı noktada durdurulan araçlardaki kişilerin ateşleri ölçülüyor.

SÜRÜCÜLERİN EVRAKLARI KONTROL EDİLDİ

Polis ekipleri tarafından kontrol noktasında durdurulan araçların sürücülerine nerede yaşadıkları ve nereye gittikleri soruldu. Polisler araçta maskesiz bulunan vatandaşları da uyardı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında toplanan Umumi Hıfzısıhha Meclisi tarafından çift rakamlı günlerde plakası çift rakamla biten tek rakamlı günlerde de plakası tek rakamla bitenlerin trafiğine çıkmasına izin verildi. Trafik ekipleri de alınan karar gereği kentteki uygulama noktalarında trafiğe çıkması yasak olan tek rakamlı plakalı araçları durdurarak sürücülerin evraklarını kontrol etti. Ekipler sürücülerin çalışma izin belgelerini de kontrol ederek trafiğe çıkmamaları uyarısında bulundu.

ANONSLARLA UYARIYOR

Ekipler, kentteki önlemleri genişleterek ilçeler ve köyler arası geçişleri de sınırlandırdı.  Kentte insan yoğunluğunun en çok olduğu iki caddeye çıkışlar da sınırlandırıldı. İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddesinde yürüyüş yapmak ve gezinti yapmak isteyenlerin çıkışına izin verilmiyor. Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden izinleri olmayan kişilerinde yaylalara çıkmaları yasaklandı. Polis ekipleri vatandaşları sokağa çıkmamaları konusunda anonslarla uyarıyor.

  • EKİPLERDEN SIKI DENETİM
  • EKİPLERDEN SIKI DENETİM
  • EKİPLERDEN SIKI DENETİM
  • EKİPLERDEN SIKI DENETİM
  • EKİPLERDEN SIKI DENETİM
  • EKİPLERDEN SIKI DENETİM
  • EKİPLERDEN SIKI DENETİM
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.