VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PLAKA DENETİMLERİ ARTTI

6 Nisan 2020

............................................................................

Haber: Berfin Mutlu - Havva Akça

Bolu'da polis ekipleri tarafından tek çift plaka uygulaması yapıldı. Trafik polis ekipleri sokağa çıkması yasak olan sonu tek rakamla biten plakaya sahip araçları durdurdu. Kamu görevlileri, işçi ve işverenlerin muaf tutulduğu uygulamada, bazı sürücüler uyarılarak geri çevrildi. 

Bolu'da İl Pandemi Kurulunun önerileri doğrultusunda, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar kapsamında başlatılan tek çift plaka uygulamasına göre polis ekipleri çalışmalarını sıklaştırdı. Bu uygulama kapsamında bugün sonu çift rakamla biten araçlar sokağa çıkabilecek. Bolu merkez durağında polis ekipleri bugün sokağa çıkması yasak olan sonu tek rakamla biten araçları durdurdu. Sağlık personeli ve kamu çalışanları, işçiler ve işverenler bu uygulamadan muaf tutuldu. Sağlık ve kamu çalışanları dışında kurala uymayan araçlara tutanak tutulup sağlık il müdürlüğü tarafından ceza uygulanacak.

  • PLAKA DENETİMLERİ ARTTI
  • PLAKA DENETİMLERİ ARTTI
  • PLAKA DENETİMLERİ ARTTI
  • PLAKA DENETİMLERİ ARTTI
1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    6 Nisan 2020 • 07:29
    Virüs araç diyil insan yayıyor ne saçma uygulama insanların sokağa çıkma yasağı getirin beli meslek önemli işletme faprika hariç sokağa çıkma yasağı 10 ila 15 gün sokağa çıkma yasağı zor olmasa gerek ben uyardım susmadim benim vebalim yok veballi kimse tasiyamaz...!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.