VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN BÜYÜK DESTEK

16 Nisan 2020

.................................

Bolu’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destekler büyürken, AK Parti Bolu İl Teşkilatından 292.200 liralık destek geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyayı başlatması sonrası Bolu Teşkilatları olarak süratle organize olduklarını belirten AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu kampanyaya, AK Parti Bolu Teşkilatları olarak bizler de en güçlü desteği vermeye çalıştık. Türkiye, koronavirüs salgınına karşı en başından itibaren örnek bir mücadele sergilemekte, sağlık tedbirlerinin yanında aldığı güçlü ekonomik yardım ve destek paketleriyle tam bir sosyal devlet anlayışı ortaya koymaktadır. Her zaman Liderinin yanında ve emrinde olan Bolu AK Parti Teşkilatları da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu bu kampanyaya 292 bin 200 lira bağışta bulunarak destek olmaya çalıştık. Bu kampanyanın bir çığ gibi büyümesi için de var gücümüzle çalışacağız.

Türkiye'nin bu mücadeleden de güçlenerek çıkacağına inancımız tamdır. Milletçe nice badirelere göğüs gerdik. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah'ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağız. Bu kampanyaya destek veren İlçe ve Belde Başkanlarıma, İl/İlçe/Belde Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclisi Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum. Şuan birbirimize kenetlenme ve birlik olma zamanıdır. Biz bize yeteriz Türkiyem” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Belediyeci117
    16 Nisan 2020 • 22:44
    israile ermenistana italyaya ispanyaya ... hayırlı olsun. zekatınıza saymayın kabul olmaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.