VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR"

18 Nisan 2020

..............................

HABER-Ayşe Songül Erhan

Bolu İl Özel İdaresi Başkanı Yaşar Yüceer, il merkezi ile köylerde muhtarlar aracılığıyla vatandaşlara 250 bin maske dağıtacaklarını açıkladı. "Köylü milletin efendisidir" diyen Yüceer, tüm köylere maske ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Özgür Bolu Gazetesi Bülent Velioğlu’nun canlı yayında sorularını yanıtlayan Yüceer, koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Özel İdaresi’nin yaptıkları çalışmaları anlattı. Vatandaşlara koronavirüsten korunmak için evde kalmaları çağrısında bulunan Yüceer, “Bu hastalığa yakalanmamamızın en önemli konusu evde kalmak, sosyal mesafeye dikkat etmek. Sokağa çıkmaya mecbursak, bir yere gitmek zorundaysak maske takmak. Biz bunun bilincinde farkında olarak davranacağız.” dedi.

İL ÖZEL İDARE EKİPLERİ MASKE DAĞITACAK

İl merkezi ile köylerde muhtarlar aracılığıyla maske dağıtacaklarını belirten Yüceer, şunları söyledi:
“Bolu'nun genelinde 487 muhtar var. Çok geniş bir alan ve 1150 mahallede 80 bin nüfusumuz var. Başta sayın valimiz olmak üzere bu köylerimizdeki maske sorununu kökten çözebilmek için 250 bin maske temin ettik. Şu anda maskelerimiz gelmeye başladı ve dağıtmaya başladık. Köylü milletin efendisidir. En kısa süre içerisinde Bolu merkez ve ilçelerde il özel idare ekipleri ile köylerimizde de muhtarlarımıza kadar gidip maskelerinizi teslim edeceğiz.  Bu anlamda ben muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum,  Muhtarlarımız köydeki devletimizin temsilcileridir. Vatandaşlarımızın her işleri ile birebir ilgileniyorlar, köydeki her sorunu bize iletiyorlar. Biz çalışmalarımızı bütün hizmetlerimizi bir ekip ruhuyla bir ekip olarak koordineli bir şekilde yürütüyoruz ve beraberce bu işin üstesinden geliyoruz.”

Vatandaşları kurallara uyarak virüsün üstesinden geleceğini söyleyen Yüceer, “Bu koronavirüs gerçekten çok büyük, tehlikeli, riskli bir olay. Bu anlamda millet olarak, belediyemiz, sivil toplum örgütlerimiz, şirketlerimiz, insanlarımız hep birlikte beraberce bu işin üstesinden geleceğiz. Moralimizi ve psikolojimizi bozmadan devletimize güveneceğiz. Devletimizin aldığı kararları birebir uygulayarak, evden çıkma zorunluluğu olmayan evden çıkmayacaklar, evden çıkma zorunluluğu olanlar sosyal mesafe uyarak ve maskelerini takarak el birliği içerisinde en kısa süre içerisinde bu virüsten kurtulmanıza yardımcı olacaklar. “ dedi.

2 yorum yapılmış
  • Isimsiz
    18 Nisan 2020 • 08:04
    Mengen gokcesuyada gönderirseniz seviniriz
  • balki
    21 Nisan 2020 • 03:46
    bizim kye gelnedi Yaşar.hocam bu durumu birileri istismar ediyor,maskeleri keyfine göre dağıtan muhtarlar var,sinek küçųk mide bulandırır,yardımların dağıtįlmasındada durum adil değil vesselam
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.