VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİLİK DUYURDU

21 Nisan 2020

............................................................................

Bolu Valiliği, korona virüs ile mücadelede ihtiyaç sahibi vatandaşların yardım için başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağını duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Koronavirüs’le (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, yardım başvurularını, iş ve işlemlerini Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelmeden telefonla arayarak veya internet üzerinden yapabilirlerifadeleri yer aldı.

Yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı sosyal etkileşimin azaltılması gerektiğinden Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında yüz yüze başvurular alınmayacak olup, ihtiyaç sahibi ve daha önce yardım alan vatandaşlar belirtilen telefon numarasını arayarak yardım başvurusunda bulunabilecekler.

TELEFON YA DA İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU ALINIYOR

Bolu Valiliği tarafından yapılan duyuruda, “Koronavirüs’le (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, yardım başvurularını, iş ve işlemlerini Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelmeden telefonla arayarak veya internet üzerinden yapabilirler.

TALEPLER DEĞERLENDİRİLECEK

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza yardım taleplerinizi; (0374) 212 05 50 no’lu sabit hattan iletebilirsiniz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza yardım başvurularınızı, vakfımıza ait www.bolusydv.com adresimizden de ulaştırabilirsiniz. Yukarıda belirtilen yollardan vakfımıza yardım başvurusu yapılması halinde talepler yapılan incelemeden sonra Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından değerlendirilerek sonuçlar cep telefonlarına mesajla bildirilecektir” ifadeleri kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.