VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SINIRLAR KAPATILACAK MI?

21 Nisan 2020

...................................

Haber: Adnan KARABULUT

Bolu Valisi Ahmet Ümit Özgür Bolu Facebook canlı yayınında editörümüz Bülent Velioğlu’nun sorularını yanıtladı. Aldıkları korona virüs tedbirleri kapsamında açıklamalarda bulunan Vali Ümit, sokağa çıkma yasağını düşünmediklerini söyleyerek “Şuan sınırlarımızı kapatmak gibi bir planımız yok” dedi.

Özgür Bolu Facebook canlı yayınında editörümüz Bülent Velioğlu’nun sorularını yanıtlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit, aldıkları korona virüs tedbirlerini anlattı. Şehir dışından gelen vatandaşların Bolu’ya girerken denetlendiğine dikkat çeken Vali Ümit, “Bolu olarak biz denetimlerimizi çok detaylı bir şekilde yapıyoruz. Zonguldak sınırından gelenleri Dorukhan Tüneli çıkışında, Sakarya’dan gelenleri Göynük girişinde yine Nallıhan’dan gelenleri ilçe mülki sınır girişinde, Ankara’dan gelenleri Gerede girişinde ve diğer noktalarda aynı şekilde denetliyoruz” dedi.

“İL DIŞINDAN GELENLERİ KARANTİNA ALTINDA TUTUYORUZ”

Bolu’ya şehir dışından gelen pazarcıların kente girişini durdurduklarını söyleyen Ahmet Ümit, “Bildiğiniz üzere Bolu dışından gelen pazarcıların kente girişini durdurduk. İl dışından ilçelerimize gelen vatandaşlarımızı Kaymakamlık ve sağlık ekipleri tarafından yapılan denetimlerle sürekli kontrol altında tutuyoruz. Kısacası kontrollerimiz bütün ilçelerimizde çok sıkı şekilde devam etmektedir. İl dışından Bolu’ya gelen şahısları 14 gün süreyle sağlık personeli marifetiyle evinde veya duruma göre hastanede karantina altından tutuyoruz” diye konuştu.

SINIRLAR KAPATILACAK MI?

Düzce’de sınırların kapatılmasının ardından Bolu’nun da sınırlarını kapatıp kapatmayacağı merak konusu oldu. Bolu Valisi Ahmet Ümit bu konuya da açıklık getirdi. Ümit, “Şuan sınırlarımızı kapatmak gibi bir planımız yok. İl genelinde virüsle mücadele çalışmalarımız vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde gayet iyi gidiyor. Vatandaşlarımız büyük oranda kurallara uyuyor. Tabi bu durumdan çok mutluyuz” dedi.

“MUTLU YARINLAR İÇİN HEP BİRLİKTE SABREDECEĞİZ”

Korona virüsün sonuçlarının dünya genelinde görüldüğüne dikkat çeken Vali Ümit, vatandaşları da sabırlı olmaya davet etti. Ahmet Ümit, “Belki birçok yönden sabırlar zorlanıyor ama korona virüsün vahim sonuçlarını dünya genelinde hep birlikte görüyoruz. Mutlu yarınlar için hep birlikte sabredeceğiz. Devletimizin almış olduğu tüm tedbirleri tam olarak uygulayacağız. Vatandaşlarımıza kurallara uyma konusundaki duyarlılıkları sebebiyle teşekkür ediyorum. Ayrıca bu mücadelemizde en büyük sorumluluğu üstlenen sağlık çalışanlarımıza ve yine tedbirlere uyma noktasında gayretleri dolayısıyla güvenlik kuvvetlerimize başta olma üzere tüm çalışanlarımıza başarılar diliyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

4 yorum yapılmış
  • Murat
    21 Nisan 2020 • 09:34
    Sokağa çıkma yasağı neden olmuyor millet caddede cirit atıyor pandemi kurulu neden sokağa çıkma yasağı vermiyor dışardan kimseyi almayalım yurt disindan yine boluya karantina 600 küsür kişi gelecek almayalım boluya madem
  • Gormedimki
    21 Nisan 2020 • 10:35
    Artık yurtdisindan vaka getirmeyin tek enayi şehir bizmiyiz.Biz hala maske bekliyoruz evde
  • Ziraat
    21 Nisan 2020 • 11:45
    Patates pazarına il dışından bir sürü pazarcı geliyor. Onlarda kontrol ediliyor mu acaba?
  • Gormedimki
    21 Nisan 2020 • 12:38
    Boluyu sehirdisina kapatiyisunuzda yurtdisindakikeri habire boluya neden getiriyisunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.