VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE BOLU'DA SON DURUM..

27 Nisan 2020

..................................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’da korona virüste son durumu açıkladı. Başkan, "Bolu’daki toplam vakaların yarısından fazlası iyileşmiş durumda.  İki kişiyi  kaybettik. Yoğun bakımlarla ilgili bir sıkıntımız yok" dedi.  

Başkanlık makamında düzenlediği basın toplantısında Bolu’daki  korona virüs salgınında son durumu açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, test sayısının 250 ile 300 arasında olduğunu ifade ederek, “Vaka sayısını net olarak veremezsek de son birkaç gündür yapılan testlerde en fazla bir iki vaka çıkıyor. Vaka sayılarının yarısı da iyileşmiş durumda. Yapılan test sayısına göre tespit edilen vakalarda, Türkiye’nin en iyi illerinden biri olduğumuzu söyleyebilirim. Korona virüsten iki kişiyi kaybettik. Yoğun bakımlarla ilgili bir sıkıntımız yok. Şu ana kadar Bolu dışında vefat eden Bolululardan sadece korona teşhisi ile ölen 1 kişi buraya defnedildi. Diğerleri ise buraya getirilmedi” dedi.

TEDBİRİMİZİ ÖNCEDEN ALDIK

Bolu’nun iyiye giden durumunda Belediyenin aldığı tedbirlerin, dezenfeksiyon kullanımının etkisinin büyük  olduğunu vurgulayan Başkan Özcan, Korona günlerine gelmeden dezenfeksiyon konusunda önlemleri almaya başladıklarını ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.