VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH BOZKURT İSTİFA ETTİ

27 Nisan 2020

.............................

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt, görevinden istifa etti. Bozkurt istifa açıklamasında, “Davamıza ve Liderimiz Devlet Bahçeli’ye hizmetimiz ömrümüzün sonuna kadar devam edecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt, İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti. Fatih Bozkurt yaptığı yazılı basın açıklamasında, “İş hayatımda yaşadığım olumsuz gelişmeleri bir an evvel düzeltebilmek için, yoğun bir çaba ve mesai harcayacağım bir döneme giriyorum. Yeni kuracağım iş yerimde başarılı olabilmek için yoğun bir çaba ve vakit harcamam gerektiği bilinciyle bu kararı aldım. İş hayatımı düzene sokmaya çalışırken parti çalışmalarına çok fazla vakit ayırma fırsatım olmayacak. Bu nedenle, şahsıma verilen hizmet görevinin aksamadan devam etmesi için, Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

İlçe Başkanlığı sürecimde, birlikte yönetim kurulunda görev aldığımız bütün dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni oluşacak yönetim kurulunda görev alacak dava arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum. Her şeyden önemlisi Milliyetçi Ülkücü dava bakidir. Beni bu göreve layık gören İl başkanım Sayın Cihan Başaran abime ve MHP Genel Merkezimize teşekkürü borç bilirim. Davamıza ve Liderimiz Devlet Bahçeli’ye hizmetimiz ömrümüzün sonuna kadar devam edecektir” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • Kurt14
    27 Nisan 2020 • 14:14
    Ramazan yardımında ençok uğraşan, tek tek arkadaşlarını çevresini arayan, gizli kahraman. Allah yolunu açık etsin işin gücün rast gelsin REİS..
  • inegeldiigibigazete
    28 Nisan 2020 • 07:45
    Neden yorumlarımı yayınlamıyosunuz, kurt14 herzaman doğruyu söyler. Okumuycam sizi artık cevremede işine geleni yazıyor diye reklamınızı yapıcam
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.