VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARZU AYDIN MÜJDEYİ VERDİ

1 Mayıs 2020

...........................................................

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Seben ve Kıbrıscık ilçelerinde hizmet verecek olan 2.”112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının hizmete gireceğini duyurdu.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Seben ve Kıbrıscık ilçelerinde hizmet verecek olan 2. “112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının yarından itibaren hizmete gireceğini ve 7/24 hizmete vereceğini belirtti.

7/24 GÖREV YAPACAK

 Aydın paylaşımında, “Seben ve Kıbrıscık ilçelerimizde 7/24 görev yapacak 2.”112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları” yarın itibariyle faaliyete geçiyor! Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya, Milletvekili arkadaşım Sn. Fehmi Küpçü’ye, İl Başkanımıza ve İl Sağlık Md. Sn. Muhammed Emin Demirkol ‘a teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

1 yorum yapılmış
  • YorumcuVirjin
    3 Mayıs 2020 • 03:34
    Acaba hanfendi hükümette sağlık Bakanlığında görevli falan da bizim mi haberimiz yok Şöyle boş beleş başlıklar atıp haber yaparken halkın hepsini aynı zeka seviyesindeymiş gibi davranıp insanları kandırmayın balçık görünümü olan ancak altına bulanmış gibi göstermeye çalıştığınız yöneticilerin BALÇIK olduğunun çok pekala farkındayız bizim için yok hükmünde kararname gibisiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.