VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NORMALLEŞME PLANI NASIL OLACAK?

4 Mayıs 2020

.........................................

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının, gündeminde normalleşme planı ve eğitimde atılacak adımlar olacak.

Kabine bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Gündemdeki en önemli madde, normalleşme planı yol haritası olacak. 4 aşamadan oluşacak plan, toplum sağlığını riske atmadan tedbirlerin kademeli gevşetilmesini içeriyor. Plana göre, bu ay hazırlık aşaması olarak planlandı. 

Ramazan Bayramı ile de planın ikinci aşamasına geçilecek. Eğitim, ulaşım ve turizm başta olmak üzere bazı alanlarda adımlar atılacak.

EĞİTİM 1 HAZİRAN'DA KADEMELİ OLARAK BAŞLAYACAK

Okullarda eğitim 1 Haziran'da kademeli olarak başlayacak. Liselere Giriş Sınavı LGS'nin de planlandığı gibi 7 Haziran'da yapılması hedefleniyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, hafta başında yapılacak Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapacağını söylemişti.

TURİZM MEKANLARININ FAALİYETLERİNE BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Bu dönemde şehirler arası ulaşımın açılması ve iç turizmi hedefleyecek şekilde turizm mekanlarının faaliyetlerine başlaması bekleniyor.

İkinci aşamada salgınla mücadelede bir aksaklık yaşanmazsa üçüncü aşamaya geçilecek. Eylül ayı ile başlayacak bu dönemde eğitim alanındaki adımların devamı gelecek. Koronavirüs aşısına yönelik çalışmalar da hız kazanacak.

GELECEK YIL BAŞINDA SON AŞAMA DEVREDE OLACAK

Gelecek yılın başından itibaren de dördüncü ve son aşama devrede olacak. Bu dönemde salgın tam anlamıyla sona erdirildiğinde hayat normal seyrine dönecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.