VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜZLER GÜLMEYE DEVAM EDİYOR..

6 Mayıs 2020

...................................................................

Koronavirüs günlerinde ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar giderek gıda kolileri dağıtan Bolu Belediyesi bu kez yardım elini ilçelere uzattı. Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, 4 ilçe ve bir beldeye giderek yüzlerce kişiye yardım kolisi dağıttı.

Bolu Belediyesi koronavirüs günlerinde ihtiyaç sahibi ailelere el uzattı. Belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen kişilerin evlerine kadar giden ekipler gıda kolilerini vatandaşlara dağıttılar. Belediye ekipleri Bolu merkez ve köylerin ardından bu kez de yardımlarını ilçelere kadar ulaştırdı. Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve beraberindekiler Mengen, Yeniçağa, Gökçesu, Seben ve Kıbrıscık’a giderek yüzlerce vatandaşın kapısını çalıp gıda kolisi dağıttılar. Özdemir’e, Mengen’de Belediye Başkanı Turhan Bulut da eşlik etti. Özdemir ve Bulut, ilçede kapı kapı gezip yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttılar.

"YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Bolu’da aç olan hiçbir vatandaş bırakmayacaklarını açıkladıklarını belirten Özdemir, “Koronavirüs nedeniyle ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Bizlerde bu dönemde ihtiyaç sahibi ailelere yardım elimizi uzattık. Bolu’da yaptığımız yardımların ardından bu kez de ilçelerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştık. Mengen, Yeniçağa, Gökçesu, Seben ve Kıbrıscık’ta yüzlerce vatandaşımıza gıda kolimizi dağıttık. Ramazan ayı olması nedeniyle de zor günler geçiren vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

  • YÜZLER GÜLMEYE DEVAM EDİYOR..
  • YÜZLER GÜLMEYE DEVAM EDİYOR..
  • YÜZLER GÜLMEYE DEVAM EDİYOR..
  • YÜZLER GÜLMEYE DEVAM EDİYOR..
1 yorum yapılmış
  • brahim
    6 Mayıs 2020 • 07:43
    Helal başkan sana yardimcina sizler olduğunnuz sürece yurtdaşlar ac kalmaz tebrik ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.