VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O İLÇEMİZDE KORKUTAN VAKA ARTIŞI

10 Mayıs 2020

...............................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde korona vakaları artış gösterdi. İlçedeki sanayiye dışarıdan çok fazla TIR’cı geldiği için vaka sayılarının arttığını, bu nedenle denetimlerin sıklaştırıldığını ifade eden Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, “Denetimlerimizi sıkı şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Maskesiz kimse dolaşmasın. Yeniçağa sanayisinde önlemlerimizi arttırdık. Karantina dedikoduları yalandır" dedi.

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde korona virüs pozitif vaka sayıları arttı. İlçede toplam 21 kişide korona virüs tespit edildi, 13 kişi iyileşerek taburcu olurken, 8 kişinin ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Hastanede tedavi gören vatandaşların durumunun iyiye gidiyor.                                                                                                                        

"KARANTİNA İDDİALARI YALANDIR"

Yeniçağa Sanayisine ilçe dışından çok TIR’cı geldiği için denetimler sıklaştırıldı. Yeniçağa Sanayisine giriş çıkışlar kontrol altına alınırken, 6 girişin sadece bir tanesinden giriş yapılabilecek şekilde düzenlendi. Sanayiye dışarıdan gelen vatandaşlardan birinde pozitif korona virüs tespit edildi. Ancak ilçede karantina gibi bir durum söz konusu değil.  Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar konuya ilişkin olarak, "Denetimlerimizi sıkı şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Maskesiz kimse dolaşmasın. Yeniçağa sanayisinde önlemlerimizi arttırdık. Karantina dedikoduları yalandır" ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • erolnder
    10 Mayıs 2020 • 09:40
    allahım kendi korusun herşeyde birinci olduğumuz gibi rekor yine bizde desenize allah acil şifalar versin.merak etmeyelim başkan halleder.
  • ZekeriyaE
    10 Mayıs 2020 • 22:45
    Başkanın elinde olsa kimse korona ya yakalanmazdı, başkan değil herkes kendi işini kendi halledecek, sosyal mesafeye dikkat edecek, maske takacak, temastan kaçınacak, bu iş bu kadar basit
  • Tedbirsiz
    11 Mayıs 2020 • 03:47
    En çok vaka görülen yerde herşey tedbirsiz yaylalara haftasonu herkez iftar açmaya gider yaylalara göçe izin verilir,buralara gitmek için köylerinden geçilenlerin hiç önemi yok.sorumluluğu kim alacak göremez.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.