VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 15 MAYIS CUMA

15 Mayıs 2020

.................................................

1-Vakıfgeçitveren Köyü halkından, Merhum Hacı Müesser GÜLER’in eşi, Zafer GÜLER, Meral MERESOĞLU, Nurdan ÖZTÜRK’ün babaları, Köy Hizmetlerinden emekli Hacı, ZEYNEL GÜLER, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün saat 12:00 de Vakıfgeçitveren Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben İlçesi Kızık Köyü halkından, Merhume Hatice KAYRANCIOĞLU’nun eşi, İbrahim, Ayşe ve Merhum Niyazi KAYRANCIOĞLU’nun babaları; HASAN TAHSİN KAYRANCIOĞLUHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 de Kızık Yayla mezarlığına defnedilecektir.

3-Yenigüney Köyü Kayı Mahalesi halkından, Merhum Hacı Kazım ÖZDEMİR’in eşi, Erhan ve Orhan ÖZDEMİR, Mahmure DÖNMEZ, Merhume Meşşure GÖK’ün anneleri, Habibe ÖZDEMİR’in kayınvalidesi; HACER ÖZDEMİRHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 de Yenigüney Köyü Kayı Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

4-Paşaköy Mahallesi halkından, Abdullah NİZAM’ın babası; BEDRETTİN NİZAMHakkın rahmetine kavuşmuştur Cenazesi bugün saat 14:00 de Paşaköy Mahallesi 2336. sokakta bulunan evinin önünde kılınacak, cenaze namazından sonra Paşaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir.

5-Güneyfelakettin Köyü halkından, Merhum Mehmet ve Fatma ÖZDEMİR’in kızları, Nurettin ÖZDEMİR, Nezaket GNDÜZ, Nebahat YAMAN, Mehmet ÖZDEMİR, Sebahat EVRAN’in ablası, Turhan CEBECİOĞLU’nun eşi, İlyas, Mustafa ve Erol’un anneleri; NEZAHAT CEBECİOĞLU, Hakkın rahmetine kavuşmuştur  Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Güneyfelakettin Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.