VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

19 MAYIS MESAFELİ KUTLANDI

19 Mayıs 2020

..........................................................

Bolu’da, koronavirüs salgını sebebiyle kutlanamayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında meydanlarda yapılan kutlamalar iptal edildi. Bolu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtpark’ta tören düzenlendi. Törende, sosyal mesafe kurallarına uyularak Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

Törene, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, kurum yöneticileri, öğretmenler ve sporcular katıldı. Anıtpark’taki törende ilk olarak Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Daha sonra saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Son olarak törende, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara bir konuşma yaptı.

 “TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN ŞAHLANIŞIDIR 19 MAYIS”

Çilkara, konuşmasında, 19 Mayıs’ın anlam ve önemine dikkat çelerek, “Bugün, ulusumuzun kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dava ve silah arkadaşlarıyla birlikte, düşmanın Türk topraklarına aç kurtlar gibi saldırışına, masum ve temiz kalpli Anadolu insanının yıllar süren gözyaşlarına, ‘dur’ demek için çıktığı mukaddes deniz yolculuğunu tamamladığı, Anadolu topraklarına ayak bastığı, umutları yeşerttiği gündür. Bugün, tarihin yeni ve şanlı bir sayfasının açıldığı, kurtuluş meşalesinin yakıldığı gündür 19 Mayıs. Genciyle, yaşlısıyla, sivili ve askeriyle vatan müdafaası için tek yürek olabilmeyi başarmış kahraman Türk milletinin yeniden şahlanışıdır 19 Mayıs” ifadelerini kullandı.

  • 19 MAYIS MESAFELİ KUTLANDI
  • 19 MAYIS MESAFELİ KUTLANDI
  • 19 MAYIS MESAFELİ KUTLANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.