VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AMAN REHAVETE KAPILMAYIN..

28 Mayıs 2020

..............................................................

Medyascope’a açıklamalarda bulunan Bolu Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Gezici’nin Bolu’da aktif koronavirüs vaka sayısının 19 olduğunu açıklarken kentte bulunan hastanelerde tedavi gören hasta sayısının 70'in üzerinde olduğu öğrenildi. 

Başkan Prof.Dr. Gezici, Bolu’nun diğer illere göre salgını hafif atlattığını belirterek, “Şu anda aktif hasta sayısı 19 ama şüpheli vaka sayısı bizim hastanemizde 30 civarında. Bir o kadar da diğer hastanede olduğunu düşünürsek 50-60 şüpheli hasta var diyebiliriz” açıklamasında bulundu. 
Haber merkezimizin edindiği bilgilere göre Prof.Dr. Gezici’nin açıkladığı rakamların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Bolu’daki vaka sayısının açıklanan rakamlardan daha fazla olduğu öğrenildi. Kentteki pandemi hastanelerinde tedavi gören hasta sayısının az gösterilmesinin vatandaşlarda rehavet yaratmasına neden olduğu belirtildi. 
İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı filyasyon ekipleri kentte tarama çalışmalarına aralıksız devam ederken vaka sayılarının son günlerde artması endişe yaratıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.