VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN 3 BİN MASKE DESTEĞİ

2 Haziran 2020

................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile birlikte Bolu Lokantacılar, Aşçılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Murat Abak ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek 3 bin maske takdim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran tarihi itibariyle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak yeniden müşterilerine kapılarını açmaları nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Oda Mensuplarına dağıtılmak üzere 3 bin adet maske de takdim etti.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SELAMLARINI İLETTİ"

Uzun bir aradan sonra işlerinin başına dönecek olan esnaf ve çalışanlara destek sunmak istediklerini ifade eden Başkan Doğanay, “Milletvekillerimiz Sayın Fehmi küpçü ve Sayın Arzu Aydın’la birlikte yapmayı planladığımız bu ziyareti, Meclisin açılması sebebiyle onlarsız gerçekleştirdiğimizi ve Onların da sizlere selamlarını ileterek sözlerime başlamak isterim. Odanıza mensup Lokanta ve Pastacılarımızın bir kısmı 16 Marttan bu yana işyerlerini kapatırken bir kısmı da paket servis olarak hizmet vermeye devam ettiler.  Geçtiğimiz hafta da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız video konferans görüşmesinde bizlerden Bolu esnafımıza ve Halkımıza selamlarını iletmemizi istemişti. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere selamlarını da iletmek isterim. Bu yeni sürecin Esnafımıza hayırlı olsun temennisi için yaptığımız bu ziyarete gelirken, çam sakızı çoban armağanı elimiz de boş gelmek istemedik. Esnafımıza ve çalışanlarına dağıtılmak üzere küçük bir destek amaçlı 3 bin adet cerrahi maskeyi de sizlere takdim etmek istiyoruz. Bizler AK Parti Ailesi olarak; esnafımıza sağlıklı, hayırlı işler ve bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Pandemi sürecinde 82 gün işyerleri kapalı kalan ya da iş kaybı yaşayan esnafın ciddi bir sınav verdiğini söyleyen Bolu Lokantacılar, Aşçılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Murat Abak ise Hükümetin verdiği desteklerin esnafa güç verdiğini ifade etti.

  • AK PARTİ'DEN 3 BİN MASKE DESTEĞİ
  • AK PARTİ'DEN 3 BİN MASKE DESTEĞİ
  • AK PARTİ'DEN 3 BİN MASKE DESTEĞİ
1 yorum yapılmış
  • bolulu
    3 Haziran 2020 • 00:01
    Göstermelik reklam icin anca hani hazinem yanimda idi relam veriyosunuz sosyal yardimlasma bas vur cevap yok olsada hane geliri askeri ucretin ucde biri ise 1000tl yardim yok destek kredisi basvur cevap yok benim destege ihtiyacim var destek verdimi ikdidar yok ben gibi cok kisi secimde sandik da sonuclara sasirmayin siz yanimizda olmadiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.