VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

14 BURDA AVM’DEN İŞ ORTAKLARINA KİRA DESTEĞİ

4 Haziran 2020

........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu’da D-100 karayolu kenarında hizmet veren 14 Burda AVM’nin yönetimi, pandemi döneminde iş ortaklarına destek veriyor. İş ortaklarından 20 Mart’tan başlayarak Mayıs ayı sonuna kadar olan dönem için kira almayan 14 Burda AVM,  Nisan ve Mayıs aylarında da işletme gideri almayan ilk AVM’lerden oldu. 14 Burda AVM, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulayacak. AVM’de bulunan işyerlerinin yüzde 99’u açılırken bazı restoranların da önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde 19 Mart’ta faaliyetlerine ara veren 14 Burda AVM, normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte 1 Haziran’da kapılarını yeniden açtı. Mağazaların yüzde 99’unun açıldığı AVM’de, yemek katında bulunan az sayıda işyerinin de önümüzdeki günlerde açılacağı açıklandı. 14 Burda AVM yönetimi, maddi sıkıntı yaşayan mağaza sahiplerine destek için yeni önlemleri hayata geçirdi.

CİRO KİRALARI ÜZERİNDEN CİRO KİRASI UYGULANACAK

İş ortaklarından, 20 Mart’tan başlayarak Mayıs ayı sonuna kadar olan dönem için kira almayan 14 Burda AVM,  Nisan ve Mayıs aylarında da işletme gideri almayan ilk AVM’ler arasında yer aldı. 14 Burda AVM, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan 3 aylık dönem için sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulayacak.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında AVM’ye giren herkesin ateşi termal kamerayla ölçülürken her işyeri için de ayrı ayrı sosyal mesafe kuralları getirildi. Sosyal mesafeye uyulması için aynı anda yaklaşık 4 bin kişinin AVM içerisinde bulunmasına izin veriliyor. İçeride kaç kişinin bulunduğu da kurulan kamera sistemiyle anbean tespit ediliyor.

  • 14 BURDA AVM’DEN İŞ ORTAKLARINA KİRA DESTEĞİ
  • 14 BURDA AVM’DEN İŞ ORTAKLARINA KİRA DESTEĞİ
  • 14 BURDA AVM’DEN İŞ ORTAKLARINA KİRA DESTEĞİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.