VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 5 HAZİRAN CUMA

5 Haziran 2020

.......................................................................

1-Büyük Cami esnaflarından, Cengiz, Caner, Nergis ve Ayşe’nin babaları, Bedir BİLEN’in eşi, Yukarı Çarşı esnaflarından, Kahveci; CEMİL BİLEN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Yenicepınar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Seyit Mahallesi halkından, İsmail TUNA, Muazzez ÇİFTÇİOĞLU, Şükran CAMCI’nın babaları, Şaziye TUNA’nın eşi, Kazım TUNA, Huriye, Emine, Mükerrem, Muammer’in kardeşleri, Devlet Su İşlerinden emekli; ŞERAFETTİN TUNA, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Seyit Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

3-Seben İlçesi Tazılar Köyü halkından, Karacasu Orüs Fabrikasından emekli Ayşe GÜMÜŞ’ün eşi, Satılmış GÜMÜŞ ve Nurcan DEMİRTAŞ’ın babaları, Bülent DEMİRTAŞ’ın kayınpederi, Emine, Zeynep ve Yağız Berke’nin dedeleri; SAİT GÜMÜŞHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mesciler Köyü Akdede Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Karacasu Mezarlığına defnedilecektir.

4-Yeniçağ İlçesi halkından; İHSAN SEVİMHakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Yeniçağ Merkez Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra İlçe mezarlığına defnedilecektir.

2 yorum yapılmış
  • aal
    5 Haziran 2020 • 21:47
    hepsinede allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yeniçağdan ihsan abiyi iyi tanırım çok temiz sakin mütevazi dürüst bir saygıdeğer bir insandı allah rahmet eylesin kendisini
  • Mhendekiolu
    5 Haziran 2020 • 22:06
    Yeniçağanın sevilen simalarından değerli dürüst ve efendi kişiliği ile gurur duyduğum evlatlarımın dedeleri olduğu için çok sevindiğim kayınpederim İHSAN SEVİM i hiç unutmayacağız ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.