VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜNELDE KORKUTAN PATLAMA

9 Haziran 2020

.........................

Yapımı yılan hikayesine dönen ve Bolululara içme suyu getirecek Karadere İçme Suyu Tüneli inşaatının ilk etabında trafo patlaması meydana geldi. Patlama sırasında tünelde bulunan 15 işçi ölümden döndü.

Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Bolu Belediyesi’ne ait ve yapımı devam eden Karadere İçme Suyu Tüneli inşaatının ilk etabında patlama meydana geldi. Yapılan ilk ihbarda tünelde 14 ile 15 kişinin mahsur kaldığı belirlendi. Jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan incelemelerde can ve mal kaybı olmadığı tespit edildi. Yapılan ilk incelemede patlamanın trafodan kaynaklandığı tespit edildi. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz Çukurören Köyü sınırları içerisinde bulunan Bolu Belediyesine ait Karadere içme suyu tüneli inşaatında ilk etapta sebebi anlaşılamayan bir patlama neticesinde, içeride 14-15 civarında kişinin kaldığı yönünde duyumlar alınmıştır. Jandarma, AFAD ve İtfaiye ekiplerimizce yapılan inceleme neticesinde, bahse konu tünel inşaatında trafo patlaması olduğu, içerde her hangi bir kişinin bulunmadığı, can ve mal kaybının da olmadığı tespit edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.