VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 12 HAZİRAN CUMA

12 Haziran 2020

...................................................................

1-Karamanlı Mahallesi halkından, Hatice MENEP’in eşi, İfakat SEVİNÇ’in kardeşi, Mukadder POLAT, Muzaffer MENEP’in babaları, Dilek MENEP ve Merhum Cemil POLAT’ın kayınpederi, Serkan, Zeynep, Fatih ve İsmail’in dedeleri, Bolu esnaflarından, Hacı Terzi; İSMAİL MENEP, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün saat 11:00 de Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrısçık İlçesi Deveören Köyü halkından, Bahçelievler Mahallesinde ikamat eden, Merhume Huriye ZEKİ’nin eşi, Necla AKSOY, İbrahim, İsmail, Koray ZEKİ ve Zeliha GÜL’ün babaları; SADİ ZEKİHakkın rahmetine kavuşmuştur Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

3-Kıbrısçık İlçesi Geriş Köyü halkından, Merhum Fettah AKİN’in eşi, Yakup, Ramazan, Şerafettin ve Mahmut AKİN, Nazife TAYŞİ, Fadime GÜVEN’in anneleri; HATİCE AKİNHakkın rahmetine kavuşmuştur.   Cenazesi bugün saat 15:00 de Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

4-Gerede İlçesi Güneydemirciler Köyü halkından; NURİ GÜNEŞHakkın rahmetine kavuşmuştur.   Cenazesi bugün saat 11:30 da Güneydemirciler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

5-Mudurnu İlçesi Samat Köyü halkından; İFAKAT AYHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 17:00 de Samat Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.