VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜNLÜ MARKA BOLU'DA

12 Haziran 2020

............................................

HABER: Havva AKÇA - Berfin MUTLU

Türkiye genelinde fast food ve kafe olarak onlarca şubesi bulunan Marmaris Büfe 80’inci şubesini Bolu’ya açtı. 83 çeşitten oluşan zengin menüsüyle hizmet veren Marmaris Büfe, gece saat 02.00’a kadar müşterilerine hizmet veriyor. Sipariş vermek isteyenler için telefon numarası: 0374 220 07 77

Ülkenin dört bir yanında fast food ve kafe olarak hizmet veren ünlü marka Marmaris Büfe, İzzet Baysal Caddesindeki yeni işyerinde birbirinden lezzetli onlarca menü çeşidiyle dikkat çekiyor. Marmaris Büfe İşletmecisi Aydın Şahin, Marmaris Büfe’nin 1964 yılından bu yana hizmet verdiğini hatırlatarak, “Fastfood üzerine tost, sıcak sandviç, soğuk sandviç, burgerler, köfte ve tavuk üzerine 83 çeşit menümüz var. Toplam 80 şubemiz var. Bunun 40 tanesi kafe, 40 tanesi fast food olarak hizmet veriyor. Biz Bolu'da fast food alanındaki 40’ıncı şubemizi açtık. Talep beklediğimizin üstünde. Covid-19 dolayısıyla insanların oturma düzeniyle ilgili çekinceleri var. Burası hijyen anlamında dört dörtlük olduğu için insanlar gelip oturuyor ve beklediğimizin üstünde gidiyoruz.” diye konuştu.

Bolu’da fast food alanında ünlü bir markanın eksikliğini hissettiklerini dile getiren Şahin, şunları söyledi:

“Bolu'da marka problemi var. Bolu'da herhangi bilinir bir marka yok. Bizim markamız İstanbul'da bilinen 1964'ten beri hizmet veren bir marka. İstanbul gibi bir şehirde hatta Amerika'da bile New Jersey’de bile şubesi var. Bolu'da bir marka eksikliği vardı. Bizde bunu tespit ettik. Şu an Marmaris Büfe olarak başladık. Sonraki dönemlerde de farklı farklı markalarla Bolu'da hizmet vermek istiyoruz. Lezzetlerimize çok fazla güveniyoruz. Bu sebeple Bolu'da tutacağımızı düşünüyoruz. Fiyat listemiz her cebe hitap ediyor. Bu yüzden hem öğrenci hem de Bolu halkının cebine hitap eden bir fiyat listemiz var. Sabah 08.00’den gece 02.00’a kadar hizmet veriyoruz. İlerleyen zamanlarda bunu 24 saate çevirmek istiyoruz.”

Dana dışında hiçbir et kullanmadıklarını kaydeden Şahin, “Paket servisimiz var. Yemek Sepetinde’de yerimizi almaya başladık. Pazartesi itibariyle Yemek Sepetinde hizmet vereceğiz. Bütün ürünlerimizde yüzde yüz dana eti kullanıyoruz. Dana eti dışında hiçbir ürün kullanmıyoruz. İçeceklerimiz mesela limonata orjinal. Katkı maddesi kesinlikle kullanmıyoruz. Tüm Marmaris Büfe'nin lezzetleri aynı. Her yerde aynı şekilde üretim yapılıyor ve Türkiye'deki tüm lezzetler aynı olacak.” şeklinde konuştu.

 

ADRES: Tabaklar Mah. İzzet Baysal cad. no:11/B-2, Merkez

TELEFON: 0374 220 07 77

 

 

 

  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
  • ÜNLÜ MARKA BOLU'DA
1 yorum yapılmış
  • YASNDURAK
    13 Haziran 2020 • 01:35
    3 ay ömrü var
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.