VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAPILAN YARDIM TABLOSUNU PAYLAŞTILAR

14 Haziran 2020

....................................

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay korona virüsle mücadele kapsamında hayata geçirilen Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında Bolu’da yapılan güncel yardım tablosunu kendi resmi sosyal medya hesaplarından paylaştılar.  

Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın sosyal medya hesabından  korona virüsle mücadele kapsamında hayata geçirilen Sosyal Koroma Kalkanı kapsamında Bolu’da yapılan güncel yardım tablosunu yayınladı. Aydın, Bolu’da Sosyal Koroma Kalkanı kapsamında 62 milyon 547 bin 761 TL yardım yapıldığının altını çizerek, “Sosyal Koruma Kalkanı' verileri 2 katına çıktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’a teşekkürler” ifadelerini kullandı.

"BOLU'DA 62 MİLYON DESTEK SAĞLANDI"

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bolu'da, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında toplam 62 milyon 567 bin 761 TL destek sağlandı. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak, Hükümetimize, Bolu Milletvekillerimiz Sn. Fehmi Küpçü ve Sn. Arzu Aydın'a teşekkürlerimizi sunarız. Rabbim, Devletimize zeval vermesin inşallah” şeklinde konuştu.

  • YAPILAN YARDIM TABLOSUNU PAYLAŞTILAR
1 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    14 Haziran 2020 • 03:45
    Devlete teşekkür için ise mesele yok. Devletin yaptığı yardımı şahsi itibarları için paylaşmışlar ise menfi tesir ettiğini söyleyebilirim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.