VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BANA ABİ DİYECEKSİN" CİNAYETİ

15 Haziran 2020

....................................................

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde iki arkadaş arasında çıkan ‘bana abi diyeceksin’ kavgasında 30 yaşındaki Harun Sayın tarafından pompalı tüfekle vurulan 28 yaşındaki Burak Telkeş hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saatlerinde Mudurnu-Abant yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, gündüz saatlerinde Mudurnu ilçesinde bağlı Delice yaylasında karşılaşan Burak Telkeş (28) ve Harun Sayın (30) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga eden iki genci yayladaki diğer vatandaşlar ayırdı. İddiaya göre, yayladan ayrıldıktan sonra alkol alan Harun Sayın, gece saatlerinde Burak Telkeş’i arayarak Mudurnu-Abant yolu üzerine gelmesini söyledi. 

'BANA ABİ DİYECEKSİN'

Olay yerinde buluşan ikili arasında yeniden tartışma başladı. Harun Sayın, kavga ettiği Telkeş’e ‘bana abi diyeceksin’ diyerek tüfekle havaya ateş etti. Telkeş’in, ‘ben sana abi demem’ şeklinde cevap vermesi üzerine, Sayın tüfekle arkadaşının karnına ateş etti. Telkeş’in kanlar içinde yerde kaldığın gören arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Burak Telkeş’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Telkeş’in cenazesi Mudurnu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Arkadaşını öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Harun Sayın jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Sayın, ifadesi alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.

Burak Telkeş olay yerinde hayatını kaybederken, Harun Sayın yakalanarak gözaltına alındı.

5 yorum yapılmış
  • AHMET
    15 Haziran 2020 • 05:22
    Bilip bilmeden haber yapmayın olay yerinden hasteneye götüren harun sayındır haber yapacaksanız araştırın da yapın
  • yuksel14
    15 Haziran 2020 • 13:14
    şu av bayileri yokmu ya önüne gelene silah satıyor.coluk çocuk gidiyor alıyor.her gencin arabasında var biran önce yasaklanmalı.gençler çılgınlık yapıb tehlike saçıyor sokak ortalarında ondan sonra ihbar edildiğinde polis bile baen gelmiyor..
  • Emirhangder
    16 Haziran 2020 • 06:15
    İçerde abi dedirtirler umarım.
  • Mstf
    18 Haziran 2020 • 02:30
    Havlu tuttururlar
  • YusufYlmaz
    23 Ocak 2021 • 05:41
    Çok iyi tanıdığım Harunun bu duruma düşmesine çok üzüldüm on numara bir ailenin çocuğu olmasına rağmen yanlış arkadaş seçimleri iki gencide bu hayattan aldi, çok saygılı olan harun gercekden beni şaşırttı.iatanbulda olmama ragmen en az on sefer telefonde telkin etmek istemem rağmen babasının yolunun yanlış olduğunu telkin etmesine rağmen yinede arkadaş cevresini degistirmedigi için çok üzüldüm umarım gençlere arkadas secimi konusunda bir ders olur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.