VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM

19 Haziran 2020

.....................................................................................

HABER: Havva AKÇA - Berfin MUTLU

Korona virüs tedbirleri kapsamında Mart ayından bu yana kapalı olan düğün salonları, Bolu’da açılmak üzere hazırlıklara başladı. Düğün süresi boyunca sürekli uyarı anonsu yapılacağını ve temaslı müziklerin sadece dinleti amacıyla çalınacağını belirten Ümit Disco Düğün Salonu sahibi Fettah Ak, ‘’Temaslı oyunlar olmayacak. Temaslı müzikleri sadece dinleti amaçlı çalabilirler’’ dedi. 

Korona virüs tedbirleri kapsamında ara verilen düğünlere 1 Temmuz itibariyle normalleşme sürecine uygun bir şekilde devam edileceği kararı alındı. Bu kararla beraber Bolu’da düğün salonları açılmak için hazırlıklara başladı. Ümit Disco Düğün Salonu sahibi Fettah Ak, önceden randevusu alınan düğünlerin yüzde 50’sinin iptal olduğunu belirterek, "Düğün salonları kapandığı gün önceden randevu alınan düğünlerin yüzde 50'den fazlası neredeyse iptal olurken, yüzde 50'si de kendini beklemeye aldı. Çünkü insanların kafasında bir belirsizlik vardı" diye konuştu.


‘’AİLE ÜYELERİ AYNI YERDE OTURURKEN MESAFE ŞARTI ARANMAYACAK’’

‘’Genelgeye göre, masa mesafeleri 1,5 metre olmak zorunda. Sandalyeler arası 60 santimetre olmak zorunda. Fakat aynı aile üyeleri aynı yerde otururlarsa mesafe şartı aranmayacak. Girişte ateş ölçümü yapılacak. Herksten maske takılması istenecek. Salonda dezenfektan bulundurmamız gerekecek. Salonun girişinde , tuvaletlerde ve her masada dezenfektan bulunduracağız."

"TAKILAR ÖZEL SANDIĞA KONULACAK"

"Takı merasimi sırasında özel kurallar uygulamamız gerekecek. 1,5 metre mesafe kuralına uyulması için biz yerlere uyarı yapışkanları aldık. Mesafeyi korumak açısından gelinle ve damatla tokalaşmayı önlememiz gerekiyor. Takıları özel sandığa bırakacaklar. Temaslı oyunlar olmayacak, temaslı müzikler sadece dinleti amaçlı çalınabilecek."


‘’DÜĞÜN SÜRESİ BOYUNCA SÜREKLİ UYARI ANONSLARI YAPILACAK’’

Fettah Ak, "Düğün salonu içerisinde orkestra sosyal mesafeye uyulması konusunda sürekli anonslar yapacak. Salonumuzda havalandırma var. Ama havalandırmalar ve klimalar çalışmayacak. Pandemiden dolayı doğal havalandırmalar kullanılacak. Yani camlar ve kapılar açık olacak . Yani hava sirkülasyonunu doğal olarak sağlayacağız" dedi.

  • DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM
  • DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM
  • DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM
  • DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM
  • DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM
  • DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM
  • DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM
  • DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM
  • DÜĞÜN SALONLARINDA YENİ DÖNEM
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.