VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ÖZCAN'A JET CEVAP

30 Haziran 2020

.........................

HABER- Ayşe Songül Erhan

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Köroğlu Parkı’ndaki açıklamalarına cevaben, “Bolu’da ne zaman kendileri açısından bir sıkıntı olsa hemen Köroğlu heykelinin olduğu yerdeler. Orası ağlama duvarı oldu sıkışıldığı an gidilip orada bir şeyler söyleniyor. Ama Bolu için bu kadar hassasiyet sahibiysek öncelikle belediyenin asli görevleri yerine getirmek lazım” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Köroğlu Parkında yaptığı açıklamalar üzerine basın açıklaması yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bildiğiniz üzere Bolu’da ne zaman kendileri açısından bir sıkını olsa hemen Köroğlu heykelinin olduğu yerdeler. Orası ağlama duvarı oldu sıkışıldığı an gidilip orada bir şeyler söyleniyor. En son dün belediye başkanımız Tanju Özcan, söylemiş olduğum yerde ‘verin atımı’ dedi. Orada yapılan bir yatırım var,  bakanımız ve aynı zamanda Cumhurbaşkanımız da millet bahçesinin 81 ilde yapılacağının sözünü verdi. Sonra Çevre Şehircilik Bakanlığı da buraya gelerek bir proje hazırlandı. Bu proje hazırlandıktan sonra gerek milletvekillerimizle gerek bizler arkadaşlarımızla birlikte bir değerlendirme yaptıktan sonra,  projede bir takım eksiklikler gördük. Yapılan ve bitmiş olan projede revizyona gidildi bu yüzden bir gecikme söz konusudur” dedi.

“ÖNCELİKLE BELEDİYENİN ASLİ GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRSİNLER”

 Doğanay, ”Millet bahçesi yapılacak bu konuda kimsenin şüphesi olmasın, bu sözü veren  Ak Partinin genel başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz Türkiye”de ilkleri başaran bir partiyiz verdiğimiz sözlerin her şekilde arkasında duran bir partiyiz. Bir taraftan da millet bahçesinin yapılması hakkında belediye başkanımızın bunu takip etmesini ben bir Bolulu olarak doğru bulabilirim ama şunu söylemem lazım bu kadar hassasiyet taşıyorsak öncelikle Belediyenin asli görevleri yerine getirmek lazım. Daha sonra Bolu'yu vizyona taşıyacak geleceğe taşıyacak projelere hep birlikte kafa yorabiliriz” şeklinde konuştu.

6 yorum yapılmış
  • liyakat
    30 Haziran 2020 • 05:47
    Başkan bak Akepe liler bile kendi aldıkları çalışanlardan, müdürlerden şikayetçi hepsini temizle sonuna kadar arkandayız, ama veteriner işleri gibi, halkla ilişkiler gibi akepe taktiği emeklileri getireceksen hiç dokunma...
  • Adenbyk
    30 Haziran 2020 • 06:48
    Bırakın bu işleri partisel bakmayın Bolu için çalışın yapın kim yapıyorsa rezil ettiniz orayı.
  • zgrvatanda
    30 Haziran 2020 • 14:13
    Nurettin bey demişki belediye asıl görevini yerine getirsin diye, işte belediye başkanı da tamda onu yerine getiriyor nurettin bey. Halkın parasına sahip çıkıyor. Burası çöplük olmasın, boluya faydası olsun diye uğraşıyor. Nurettin bey sizden biraz daha mantıklı cümleler beklerdim. Sahi gerçi mantıklı cümle kursaydınız bolu belediyesini kaybetmezdiniz.
  • zbolulu
    1 Temmuz 2020 • 10:26
    halada çıkıp konuşuyonya akp senin yüzünden kaybetti seni hiç çalışmadınız kazanmak için
  • Utugiti
    1 Temmuz 2020 • 13:26
    Siz niye partizanlık yapıyorsunuz siz aynı memleket için seçime çıktınız ilaki biri kazanıp biri kaybedecekti şimdi sizin saygı duymanız gerek aynı konumda kendinizde ola bilirdiniz destek i oluyorsunuz köstek mi anlamış değilm halk böyle uygun görmüş saygı duymasını biliniz
  • Mirat
    1 Temmuz 2020 • 14:03
    16 yıldır siz vardınız ne yaptınız pardon oğula taş palet fabrikası yap boz nedir sayın doğanay
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.