VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENELER, 13 TEMMUZ PAZARTESİ

13 Temmuz 2020

.............................

1-Paşaköy Mahallesi halkından, Makbule CURAOĞLU’nun eşi, Şükran  ÖZER, Türkan ÇAMLIBEL, Emine ÖZDEMİR, Merhum Salih CURAOĞLU, Nurhan ŞENGÜL ve Şükrü CURAOĞLU’nun babaları, Paşaköy Mahallesi Eski Muhtarlarından;SALİH CURAOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy Eniştebey Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığına defnedilecektir.

2-Yeşilçele Köyü halkından, Ferdiye ve Fatma YILMAZ, Elif KARAN’ın babaları, Ayşe YILMAZ’ın eşi;RASİM YILMAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 de Yeşilçele Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Yukarıçamlı Köyü halkından, Merhum Mustafa DÖNMEZ’in eşi, Seyfettin, Şemsettin, İsmail, Şaban DÖNMEZ ve Nebahat SARAÇ’ın anneleri;MURADİYE DÖNMEZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 de Yukarıçamlı Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

4-Mudurnu İlçesi halkından, Hayrettin CAN’ın eşi, İsmail ve Sezai CAN,Firdevs SARIMSAKÇI, Emine BALTALI’nın anneleri;HACER CAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 de Yukarı Feruz Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

5-Aşağısoku Mahallesi halkından, Sabri GÜNGÖR, Sabriye DEMİR’in babaları, Sanayi esnaflarından Demirci;ARİF GÜNGÖR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi  bugün saat 14:00 de Aşağısoku Mahallesi Caminde kılınacak, cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.