VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU KADARI PES DEDİRTTİ

13 Temmuz 2020

.....................................

Bolu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nde bir vatandaş çalışanlara “Eşim Korona virüslü. Size de Covid-19 hediye getirdim” diyerek ortalığı karıştırdı.

Bolu Gazetesi-Caner Güngör'ün özel haberine göre, Bolu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde öğleden sonra gerçekleşen olayda kimliği açıklanmayan bir vatandaş iddiaya göre işi halolmadığı için 'eşim koronavirüs hastası. Bende size Covid 19 hediye getirdim" dedi. Edinilen bilgiye göre şahsın istediği belgenin verilememesine kızarak "Eşim koronavirüslü ben de size Covid 19 hediye getirdim" diyen şahıs büyük paniğe neden oldu. Müdürlük çalışanların hemen sağlık müdürlüğü ekiplerine haber vererek şahsı ekiplere teslim etti.

Yapılan incelemede şahsın gerçekten eşinin koronavirüs hastası olduğu öğrenilirken vatandaşa da test yapıldı. Şahsın test sonuçları beklenirken müdürlükte işlemler durduruldu ve vatandaş girişine kapatıldı. Binada dezenfekte çalışması yapıldığı öğrenildi.

4 yorum yapılmış
  • Gereksizvatanda
    13 Temmuz 2020 • 06:56
    Bu hastalar kontrol altında değil miydi ya.kocasi bı bakışta kadinin korona olduğunu anlayacak hali yok belliki test yaptırmış durumu biliyor.Asil soru şu bu kadın elini kolunu sallaya sallaya gezebiliyormu karantinaya alinmadi mi yada takip yapılmıyor mu?neyse geçmiş olsun inşallah atlatır ama durum çok çok üzücü.
  • Ali
    13 Temmuz 2020 • 10:40
    Gülsek mi ağlasak mı bilemedim, işlemi gerçekleşse eşinin covid olduğunu haber vermeyecek, covid vakalarında zorunlu karantina uygulanmalı böyle keyfe bırakılırsa yayılım durdurulamaz.
  • vatandas
    13 Temmuz 2020 • 13:45
    bolu da fabrika işçilerine test yapılmaması ve ailelerin karantinada olmaması virüsü çok yaydı boluyu umursayan yokmu yahu
  • Kimki
    13 Temmuz 2020 • 13:58
    Anlaşılan ruh halinide bozuyor bu hastalık.. Vatandaşın dengeside bozuldu millet ne yapacağını şaşırmış durumda. Hayır herşeyi anladıkta hediye etmek ne oluyor arkadaşım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.