VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİLİK'TEN KORONA AÇIKLAMASI...

15 Temmuz 2020

..................................................................

Bolu’da korona virüs vakalarında yaşanan artış iddialarına ilişkin Bolu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada il genelinde vakalara rastlanıldığı belirtilerek, “Herhangi bir bölgede karantina uygulaması yapılmamıştır. Ancak izolasyon kurallarını uygulamak amacıyla bir takım önlemler alınmaktadır” denildi.

Bolu’da son günlerde vaka sayılarında yaşanan artış iddilarına Bolu Valiliği tarafından konuya açıklık getirildi. 

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Pozitif vakalara sadece Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarda ve bazı köylerimizde değil, il genelinde çeşitli yerlerde rastlanmaktadır. Ama şimdiye kadar herhangi bir bölgede karantina uygulaması yapılmamıştır. Ancak izolasyon kurallarını uygulamak amacıyla bir takım önlemler alınmaktadır.

SALGIN KONTROL ALTINA ALINMIŞ BULUNMAKTADIR

Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren ilgili Bakanlıklarımızın ülke geneline yönelik olarak almış oldukları tedbirlerle senkronize bir şekilde Valiliğimizin de vatandaşlarımızla birlikte yürüttüğü çalışmalar sonucunda ülkemizde olduğu gibi ilimizde de salgın kontrol altına alınmış bulunmaktadır. İlimiz genelinde bugüne kadar çok sayıda test Türkiye ortalaması kadar olmasa da Bolu’da da pozitif vakalarla karşılaşmaktayız ve karşılaşmaya devam ediyoruz. Halen hastanelerimizde tedavi altında olan vatandaşlarımız bulunmaktadır. Tüm vatandaşlarımızdan hem bireysel hem de toplum sağlığı ve pozitif vakaların artmasını engellemek için maske kullanımına, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını ve özellikle de ilimiz dışından gelen misafirlerimizle temas konusunda daha dikkatli olmalarını, temas kurmamalarını rica ediyorum” ifadeleri yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.