VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABANT YOLU'NDA KORKUNÇ KAZA..

22 Temmuz 2020

....................................................................

Bolu’da, Abant Tabiat Parkı yolunda 2 otomobilin çarpışması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarından Abant Tabiat Parkı yolu Dereceören mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tabiat Parkı istikametine seyir halinde olan Ercan Tımışkı idaresindeki Mercedes marka 07 AFY 828 otomobil, aynı yönde ilerleyen ve yol kenarındaki bir restorana girmek için sol şeride geçen Mücahit Yılmaz idaresindeki Megane marka 34 DAC 518 plakalı otomobile çarptı.

YOL TRAFİĞE YENİDEN AÇILDI

Kazada, araçların sürücüleri ve her iki araçta da yolcu olarak bulunan Mücella, Ebru ve bebek Hamza Ali Yılmaz ile Aysun Deniz yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat trafiğe kapatılan Abant Tabiat Parkı yolu araçların kaldırılmasıyla yeniden normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • ABANT YOLU'NDA KORKUNÇ KAZA..
  • ABANT YOLU'NDA KORKUNÇ KAZA..
1 yorum yapılmış
  • YOLYAPINYOL
    22 Temmuz 2020 • 13:02
    Abant, Gölcük ve Yedigöller yolundan günde yüzlerce, binlerce araç geçiyor. (İnanmayan otursun saysın) Buraların en azından 1 şerit daha eklenerek 3 şerit yapılması lazım. Çok zor bir şey değil genellikle orman arazisi olduğu için kamulaştırma yapılacak alan sınırlı. Kimse neden bunun gibi yararlı projeleri düşünmüyor. İnsanlar bu yollarda ölmeli mi?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.