VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O EMNİYET MÜDÜRLERİNE ATAMA..

23 Temmuz 2020

............................................................

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı yaz dönemi rütbe terfileri ve atamaları ile Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nde, atama ve yer değiştirme gerçekleştirildi. Emniyet müdür yardımcısı, şube müdürü ve ilçe emniyet müdür olmak üzere 7 müdür başka illere tayin edildi.

Geçtiğimiz hafta Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli 627 emniyet müdürü ve amirini kapsayan atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirilmişti.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı yaz dönemi rütbe terfileri ve atamalarının ardından Bolu 2.sınıf İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Aksoy Adıyaman, 2.sınıf İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cihangir Sarıoğlu Adıyaman, 4.sınıf Şube Müdürü Ali Çalışkan Kayseri, 2.sınıf İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Akbaş Erzurum, 4.sınıf Şube Müdürü Halil Uludağ Kars, Gerede İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kutluay Kayseri, 2.sınıf Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Akgün Ordu’ya atandı.

1 yorum yapılmış
  • Knkl
    23 Temmuz 2020 • 03:04
    Alışmıştık müdürlere, yeni görev yerlerinde başarılar,Adıyaman, kayseri ve ordu nun gözüaydın, kaliteli müdürlerin kıymetini bilirler herhalde...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.