VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BİZE AYIRACAK 5 DAKİKA VAKTİ OLMALI"

28 Temmuz 2020

..........................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan daha önce istediği randevuya ilişkin açıklamada bulundu. Özcan, Sayın Cumhurbaşkanından 57 kez randevu istedik ama hiçbirine dönüş olmadı. Ülkenin cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmiş Bolu Belediye Başkanı’na ayıracak bir 5 dakika vakti olmalı diye düşünüyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara – İstanbul arasına yapılması planlanan Yüksek Hızlı Tren Projesine Bolu’nun da dahil edilmesi talebini iletmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu istemişti.  O talebin üzerinde kendisine geri dönüş yapılmadığını vurgulayan Başkan Özcan, hızlı trenin Bolu için önemli bir proje olduğuna dikkat çekti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan davet ederse konuyu anlatacağını dile getirdi.

 “ÜLKENİN CUMHURBAŞKANININ AYIRACAK BİR 5 DAKİKA VAKTİ OLMALI”     

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 57 kez randevu istediklerini fakat dönüş yapılmadığını belirten başkan Özcan; “Bolu için önem arz eden hızlı tren projesinin faydasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlatacağını ifade ederek  “Sayın Cumhurbaşkanından 57 kez randevu istedik ama hiçbirine dönüş olmadı. Bundan dolayı üzüldüm. Bugün olmaz, yarın olmaz, 1 ay sonra gel.  Ülkenin cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmiş Bolu Belediye Başkanı’na ayıracak bir 5 dakika vakti olmalı diye düşünüyorum. Üstelik o görüşme, hızlı tren ile ilgiliydi. Sadece ben değil, Bolu’dan sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve Düzce’den arkadaşlarla geniş bir heyet olarak gidecektik. Projenin karlılığını, faydasını anlatacaktık ama şuana kadar randevumuza bir dönüş olmadı. Bazen günde 2 kez hatırlattık” şeklinde konuştu.

“HIZLI TREN, BOLU SON DERECE ÖNEMLİ BİR PROJE”   

Başkan Özcan, Hızlı tren projesinin Bolu’dan geçmesi durumunda 10 yılda yatırım maliyetini çıkartacağını vurgulayarak, “Görüşme imkanı olursa, sayın cumhurbaşkanımız bizi davet ederse, ‘gelin’ derse, konuyu anlatırız. Hızlı Tren, Bolu ve Düzce için son derece önemli bir proje. Devletin de bu işte menfaati çok büyük. O tren diğer taraftan geçerse hiçbir şekilde yatırım maliyetini bile çıkartamayacak. Fakat buradan geçerse, 10 yıl içinde yatırım maliyetini çıkartacak üstelik devletimize, milletimize büyük gelir getirecek” ifadelerine yer verdi.

Haber-Aslı Akış

5 yorum yapılmış
  • Erhan
    28 Temmuz 2020 • 02:02
    Hızlı tiren boludan geçek güzargahındaki yerler istimlak edilip parası bile yattı hesaplara neyen randevusu düzce yırtındı proje hazırladılar düzcenin sayesinde buradanda geçecek düzce dört beşyıldır ugraşıyor Bolu hazıra konacak sonra biz yaptırdık randevu alarak
  • mehmet
    28 Temmuz 2020 • 06:12
    Önce Karadere suyu, Millet Bahçesi gibi yarım kalmış projeleri bitirin. Şov yapmak size yakışıyor.
  • Cyber
    28 Temmuz 2020 • 17:25
    Erhan yavaş salla. Sunulmuş öngörülmüş hiç bir örnek haritada Bolu'dan geçeceğine dair kanıt yok. Boludan hatta düzceden geçeceğini nasıl uydurdun? Ayrıca burada tancuu haklı Millet seçmiş koltuğa oturtmuş. Dinleyeceksin ülkenin başkanı olarak.
  • Zekeriyya
    29 Temmuz 2020 • 01:38
    Sen bolu bld binasında milletin binası Sen Erdoğanı yani milletin seçtiği adamın posterini indirdin çünkü seçilmeden önce indirmiyecem diye söz vermiştin ben olsaydım sana randevüyü bırak saraya bile sokmazdım yerinde bir karar olmuş sana bende oy vermiştim o posteri için bende bir daha oy vermiyecem Rumuz YIĞILCALI
  • sel
    30 Temmuz 2020 • 01:03
    neden acaba ? ben olsam 570 kere randevu istesede vermem bekraunda gore uzgunum siyasiler aksiyon yaparken sonuclarinada katlanmali hayat iste.ne yaparsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.