VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KORONADAN KAÇ KİŞİ VEFAT ETTİ

28 Temmuz 2020

............................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu Valisi Ahmet Ümit Bolu’da bu güne kadar kaç kişinin korona virüs nedeniyle vefat ettiğini açıklayarak, “Korona virüsten vefat eden vatandaşlarımız maalesef var. Toplam sayımız 8 kişi, 2 tanesi dışarıda gerçekleşen hadiseler ancak nüfus kayıtları bizde olduğu için bize yazıldı.” ifadelerini kullandı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit düzenlediği basın toplantısındaBolu’daki korona virüs vakalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Ümit, “Vakalar var ama hepsi kontrol altında bakanlığımızda bunları günlük olarak açıklamaya devam ediyor. Bize düşen bu virüse karşı kendimizi korumak. Kurallara uyaraktan hem kendimizi korumuş olacağız, hem de başkalarında korunmasına katkı sağlamış olacağız. Kontrollü sosyal hayat devam ediyor. Kısacası hayatımızı kontrol altında tutmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede maske, mesafe ve hijyen kurallarımdandın bahsediyoruz.  Mümkün olduğunca kalabalıklardan uzak durmamız gerekiyor. Yine mümkün olduğunca vatandaşlarımız zor durumda kalmadıkça mecbur olmadıkça evlerinden çıkmasından. Sağlığı evde tutmamız gerekiyor. Ama korkacak bir durum yok, paniğe gerek yok. Fakat rehavete girmeye de hakkımız yok. Rehavetten uzak tedbirlerle devam”dedi.

“BOLU’DA 8 VATANDAŞIMIZI KORONA VİRÜSTEN DOLAYI KAYBETTİK”

Ümit, “Korona virüsten vefat eden vatandaşlarımız maalesef var. Buradan hepsine rahmet diliyorum. Sayısal olarak ne yazık ki sekizi buldu. Bunların iki tanesi dışarda gerçekleşen hadise nüfus kayıtları bizde olduğu için bize yazıldı. Ancak Bolu’da da elbette ki kaybettiğimiz vatandaşlarımız var.  Zaten bütün çabamızda mümkün olduğunca bu vefatların önüne geçmek. Genç olsun çocuk olsun yaşlı olsun kurallara uymaya gayret edelim ”şeklinde konuştu.

4 yorum yapılmış
  • Mustafa
    28 Temmuz 2020 • 05:46
    Sayın valim kafelerde malesef mesafe sıfır.Birmasada 4..5 kişi oturup maskesiz sohbet ediyorlar.Bu kişiler aileden diil farklı kişiler bir araya gelmiş.Masalar arasında Bilim kurulunun mesafesi zaten yok.Cay icerken virüs bulaşmıyormu maskeyok.O zaman sadece caddede giderken maske olmassa bulaşıyor izlenimi veriyor.Saygılarım sizlere.
  • Bolu
    28 Temmuz 2020 • 08:24
    Mustafa bey korona morono yok rahat ol. Vali bey de söyledi her şey kontrol altında.
  • Recai
    28 Temmuz 2020 • 11:47
    Sayin Valim ara sokaklarda bir sürü maskesiz dolasan yada yanlış takan insanlar var bunlarin takip edilmesi gerekiyor ozellikle sağlık mahallesinde
  • Boluluvatanda
    28 Temmuz 2020 • 12:00
    Denetimler sadece izzetbaysal caddesinde yapılıyor. İşyerleri ve diğer sokaklarda sosyal mesafe maske gibi önemli önlemler hiç uygulanmıyor ve denetim yok!!!...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.