VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"DAHA ÇOK BAĞIŞ BEKLİYORUZ"

29 Temmuz 2020

............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Bolu Belediyesi olarak “gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere” kurban bağışı alınmaya devam edildiğini söyledi. Özcan, “Sizden daha çok bağış bekliyoruz çünkü bunu sadece aş evinde kullanmayalım paketler halinde yoksul vatandaşlarımıza da süreç içerisinde evlerine ulaştıralım istiyoruz” dedi.

Kurban kesim yerleri ile ilgili tüm tedbirlerin alındığını da ifade eden Başkan Özcan, aş evine yapılan bağışlar sayesinde korona virüs sürecinde evlere servis yapıldığı halde ihtiyacı tamamen karşıladığını dile getirdi. Özcan, yardımsever Bolu halkına teşekkür etti minnettar olduklarını kaydetti.

“GEÇEN YIL ALDIĞIMIZ BAĞIŞLARLA BÜTÜN İHTİYAÇLARIMIZI KARŞILADIK”

Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı’nda Bolu Halkından kurban bağışı kapsamında büyük destek gördüklerini ifade eden Başkan Özcan, “Kurban kesim yerleri ile ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Arkadaşlarımız bütün tedbirleri aldılar. Biz geçen yıl aldığımız bağışlarla, aş evi ile ilgili bütün ihtiyaçlarımızı karşıladık. Vatandaşlarımızın o bağışları sayesinde 1 kg dahi et almadan aş evimizin tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Özellikle korona sürecin de normal de aş evinde yapılan yemekten daha fazlasını yapıp evlere servis ettiğimiz halde, ihtiyacımızı tamamen karşıladı” diye konuştu.

“BOLU HALKINDAN DESTEK GÖRDÜK”

Başkan Özcan, bağışlar konusunda ciddi bir rekabet olduğuna da dikkat çekerek, “Bu sene vatandaşlarımıza “sizden daha çok bağış bekliyoruz” dedik.  Çünkü bunu sadece aş evinde kullanmayalım paketler halinde yoksul vatandaşlarımıza da süreç içerisin de evlerine ulaştıralım dedik. Şu ana kadar da bu konu da ciddi bir rekabet var. Bolu halkı bize güveniyor, bunu net olarak görüyoruz. Yine tabi özellikle Ramazan ayı döneminde, zekat ve fitrelerini bizim aracılığımızla yoksul vatandaşlara ulaştırılması konusun da yoğun bir desteği oldu. Bu da bizi hem gururlandırıyor, hem gözlerimizi yaşartıyor. Yardım sever Bolu halkına teşekkür ediyoruz, çok minnettarız” ifadelerini kullandı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.