VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOYOLLARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

30 Temmuz 2020

..................................................

Kurban bayramı tatili için yollara çıkan tatilciler TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yoğunluğa neden oldu. Otoyolda ulaşım yavaşlarken polis ekipleri tarafından sürücüler zaman zaman D-100 kara yoluna yönlendirildi.


Kurban bayramı tatilinde memleketlerine gitmek için sabah erken saatlerde yola çıkan tatilciler nedeniyle TEM Otoyolu’nun Ankara istikametinde araç yoğunluğu oluştu. TEM Otoyolu’nun Avşar köyü mevkiinde uzun araç kuyrukları oluşurken tatilciler yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Mola vermek isteyen tatilciler nedeniyle yol güzergahı üzerindeki dinlenme tesisleri de doldu.
Otoyoldaki yoğunluğu azaltmak için araçlar zaman zaman polis ekipleri tarafından D-100 karayoluna yönlendiriliyor. Bayram trafiği nedeniyle tedbirlerini artıran ekipler yol güzergahları üzerinde denetimlerini artırdı.

1 yorum yapılmış
  • Abidin
    30 Temmuz 2020 • 02:30
    Yolda uzun kuyruk var ama bazı uyanıklar emniyet şeridini işgal ediyor sonra emniyet şeridini kullanması gereken araçlar zor durumu düşüyor.Bugün emniyet şeridinde tır bile vardı.Eğitim şart bu arada mesafe felan da hikaye
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.