VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN ÇİRKİN İDDİALARA YANIT

30 Temmuz 2020

..................................

Bolu Belediyesi, yerel bir internet sitesinde belediyede çalışan 2 kadın ile 2 erkek personelin festival için gittikleri Romanya’da kaldıkları otelde grup seks partisi yaptıklarına ilişkin iddialara yönelik haberle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Belediye’den yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi, “Bugün bazı basın yayın organlarında yayımlanan sözde haber ile belediyemiz ve belediye personellerimiz hakkında çok çirkin iddialarda bulunulmuştur. Hiçbir delile dayanmayan gazetecilik meslek etiği hiçe sayılarak yayımlanan haberdeki söz konusu iddialar tüm belediye personelimizi zan altında bırakmaktadır. İnsan onur, namus ve haysiyetini hiçe sayarak bu akla ziyan iddiayı ortaya atan ve personellerimizin onurlarını kıran haberin kaldırılmasıyla ilgili gerekli yasal süreç başlatılmıştır. 
Ayrıca bayram tatili sonrası hem T.C. Bolu Belediyesi hem de Bolu Belediyesi personeli olarak haberi yayımlayanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulacaktır. Ayrıca hiçbir delile dayanmayan bu haberi yapanlarla ilgili şehrin diğer gazetecilerinin ve Gazeteciler Cemiyetinin tepkilerini göstermeleri adına büyük görev ve sorumlukları olduğunu düşünmekteyiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.