VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN’DAN ABAT’A TAM DESTEK

7 Ağustos 2020

........................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor’un yarın yapılacak olağanüstü kongresi için başkan adaylığını açıklayan iş insanı Abdullah Abat ve kırmızı beyazlı takım için her türlü desteği vereceğini açıklayarak, “Boluspor için kenetlenmeliyiz. Bu anlamda Sayın Abat tarihi bir fırsat yakaladı. Biz taşın altına elimizi değil gövdemizi koyuyoruz.” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak işbirliği protokolü için şehir dışında bulunan Başkan Özcan, yarınki kongrede başkan adaylığını açıklayan Abat’ın yaptığı basın toplantısına görüntülü arayarak bağlandı. Abat ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine seslenen Özcan, yönetimle beraber oldukları mesajı vererek, “Sayın başkan, Bakan Yardımcımız Fatih Metin’le, AK Parti İl Başkanımız Nurettin Doğanay’la ve milletvekillerimizle görüştüm onlarda destek mesajı verdi. Ben kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bolu olarak kenetlenmemiz lazım. Boluspor her türlü siyasi düşüncenin önünde olmalı. Farklı düşüncelerimiz olabilir ama hepimiz Bolulu olarak Boluspor için kenetlenmeliyiz. Bu anlamda sayın Abat tarihi bir fırsat yakaladı. Biz taşın altına elimizi değil gövdemizi koyuyoruz. İnşallah Sayın Abat’ın önderliğinde Boluspor’u çok iyi noktalara getireceğiz ben buna inanıyorum. Ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

"BİZ BOLU BELEDİYESİ VE BOLU HALKI OLARAK ABAT'IN ARKASINDA OLACAĞIZ"

Belediye başkanlarının kulüplerin yönetiminde olamadığını hatırlatan Başkan Özcan, şunları söyledi,“Ben yasa gereği yönetimde bulunamıyorum, böyle bir durum olmasaydı ben Sayın Abat’ın yönetiminde de bulunurdum. Ancak yasa diyor ki, ‘Belediye başkanları profesyonel kulüplerin başkanı ya da yöneticisi olamaz’. Eğer böyle bir yasak olmasaydı ben Abdullah Abat başkanın yönetiminde bulunmayı bir onur kabul ederdim. Biz Bolu Belediyesi, Bolu halkı olarak Sayın Abat’ın arkasında olacağız. Boluspor’un borcuyla ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Biraz da abartıldığını düşünüyorum. Şu anda bu ligde en az borcu olan, döndürülebilir borcu olan kulüplerden biriyiz. Ama bu borç sadece Sayın Abat’ın ve yönetiminin borcu değil hepimizin borcu. Bizim boyun borcumuz öyle düşünüyoruz. Sayın Abat ne kadar sorumluysa biz de o borçtan o kadar sorumluyuz. Kongrede de bunu söyleyeceğim. Bizler Boluspor taraftarı olarak Sayın Abat’ın emrinde Boluspor’u iyi bir noktaya taşımak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendisine ve oluşacak yönetimine şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.