VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALLAH MAHCUP ETMESİN

8 Ağustos 2020

.................................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Boluspor Başkanı seçilen Abdullah Abat, kongre sürecinde kendisine destek veren tüm siyasilere teşekkür etti. Abat,“Boluspor hiçbir siyasi gücün, odağı olmamıştır. Boluspor’u en iyi yerlere getirmek bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Mevcut Başkan Necip Çarıkçı’nın Kulüp Başkanlığını bırakmasının ardından Boluspor  Olağanüstü Kongreye gitti. Boluspor Halısaha Tesisleri’nde gerçekleşen kongrede Boluspor Başkanlığı’na Abdullah Abat seçildi.

BİR BİRLİKTELİK, HEYECAN YAKALADIK

Kendisini destekleyen herkese teşekkürde bulunan Abdullah Abat, “Boluspor benim de dahil hiçbir şahsın babasının malı değildir. Boluspor tüm bolunun ortak değeridir. Boluspor zorlu bir süreçten geçti. başta Valimiz Ahmet Ümit’e belediye başkanı Tanju Özcan, Milletvekilleri, arzu aydın, Fehmi Küpçü, tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay başta olmak üzere tüm siyasi partilerin temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bir birliktelik, heyecan yakaladık.

“İNŞALLAH ALLAH BİZİ MAHCUP ETMEZ”

Bu borcun aşılabileceğini öngördük. Belediye başkanımızın önümüzü açması, destek sözü vermesi ile birlikte bu görevi üstlendik. İnşallah Allah bizi mahcup etmez.  Boluspor hiçbir siyasi gücün, odağı olmamıştır. Bizim dönemizde de olmayacaktır. Geçmiş dönemdeki başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün inşallah bir dönemin başlangıcı olur. Herkes kutuplaşmadan bundan sonra yolumuza bakarız. Bundan sonra da Boluspor’u en iyi yerlere getirmek bizim boynumuzun borcudur. Önce ekonomik anlamada bir takım önlemler alacağız, borcu azaltmaya çalışacağız. Sportif başarılar sağlayacağız” dedi.

  • ALLAH MAHCUP ETMESİN
  • ALLAH MAHCUP ETMESİN
  • ALLAH MAHCUP ETMESİN
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.