VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"

8 Ağustos 2020

............................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor başkanlığına seçilen Abdullah Abat’ı her zaman desteklediğini ifade ederek, “Boluspor’un borcunu tüm Bolusporluların üstlenmesi gerekir diye düşünüyorum. Bugün herkeste bir umut var. Bence bu sene çok  başarılı olacağız. Asla yalnız yürümeyeceksiniz. Ben elimden geleni yapacağım” dedi. 

Uzun yıllardır Boluspor’un maçlarına giderek kırmızı beyazlı takıma desteklerini esirgemeyen Başkan Özcan, kırmızı beyazlı takımın olağanüstü kongresinde başkan seçilen Abat’a destek sözü verdi. Her zaman Boluspor’un yanında olacağının altını çizen Başkan Özcan, “Zor şartlarda bir kongre yapıyoruz, korona virüs nedeniyle sosyal mesafeye de uyarak bunu gerçekleştiriyoruz. Ancak beni mutlu eden bir şey oldu, uzun yıllardır ilk kez ilk toplantı tarihinde yeterli çoğunluk sağlandı ve toplantı yapıldı. Bu delegelerimizin duyarlılığını gösteriyor. Delegelerimiz yeni seçilecek yönetime net 1 hafta kazandırdılar. Sıkıntılı bir sezon geçirdik bu sene, hop oturup hop kalktık küme düşme korkusunu yaşadık. İnşallah bundan sonra böyle bir sezon geçirmeyeceğimizi temenni ediyorum. “ diye konuştu.
BORÇ BİZİ KORKUTMASIN
Boluspor’un borcuna da değinen Başkan Özcan, şunları söyledi:
“Bu kongre öncesinde ne konuşuldu, Boluspor’un borçları meselesi. Evet Boluspor’un borcu var ama şöyle baktığımızda bizimle aynı olan takımlardan en fazla bir iki tanesi dışındaki takımların borç durumu bizimkinden çok daha fazla yani toparlanmayacak bir şey olmadığını söylüyoruz. Bu borç, sadece bugün görev alacak olan sayın başkanın ve yönetim kurulu üyelerinin borcu değil, bu borç hepimizin borcu. Devlet borçlanıyor bu borç hepimizin borcu olmuyor mu? Belediyeler de böyle, belediye borçlanıyor bu borcu hepimizin borcu olmuyor mu işte bu mantıkla bakarak Boluspor’un borcunu tüm Bolusporluların üstlenmesi gerekir diye düşünüyorum. Borç bizi korkutmasın.”
"ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİNİZ"
Abat’ın başkan olarak cesaret örneği gösterdiğine vurgu yapan Başkan Özcan, “Hepimizim katkısıyla bu borç meselesi önümüzdeki yıl konuşulmayacak olacak. Sayın Abat, önemli bir cesaret örneği gösterdi. Kimse çıkmaz denirken o çıktı. Bu taşın altına gövdemi koyuyorum  dedi. Abdullah abat ve yönetimi asla yalnız yürümeyecek. Hepiniz elimizden gelenin fazlasını yapacağız.  Bugün herkeste bir umut var. Taraftar umutlu, bence bu sene çok  başarılı olacağız. Yönetim kurulu listesinde her siyasal görüşe mensup insan var. Bu konuda sizi kutluyorum. Bizim ortak noktamız Boluspordur.  Bu liste de bunu teyit ediyor.  Asla yalnız yürümeyeceksiniz. Ben elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

  • "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"
  • "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"
  • "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"
  • "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"
  • "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"
  • "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"
  • "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"
  • "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"
1 yorum yapılmış
  • Rdvan
    9 Ağustos 2020 • 11:22
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.