VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

17 Ağustos 2020

.................................................

Boluspor'un yeni Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, “Boluspor için en iyisi neyse bunu yapma çabası içindeyiz” dedi.

Boluspor, yeni Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ile ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesinde takımla tanışma toplantısı yapan Taşyürek, ardından oyuncularla çalışmalara başladı. 

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Taşyürek, “Boluspor büyük bir camia. Burada bulunmamın en büyük sebebi ‘Küçük Şehrin Büyük Sevdası’ denilen, yıllardan beri en üst seviyelerde her şeyi görmüş bir şehrin takımı. Geçen sene son dakikada ligde kalmasıyla geçen bir süreç var. Baktığımız zaman yanılmıyorsam 13 yıldır bu ligde mücadele eden bir takım. Bazen yukarıda bazen de aşağıda seyreden bir temposu var. Ben de Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile bunu istişare ettik. Bir istikrarın sağlanması ve Boluspor’un hak ettiği yere gelmesiyle ilgili maddi ve manevi işlerin aşılmasıyla ilgili bir planlama yaptık. Yaklaşık 3 gündür neredeyse uyumadım. Bütün vaktimi Boluspor için harcıyorum. Bir yandan kadronun kurulması bir yandan ise mevcut kadronun oluşturulması için çabalıyoruz” ifadelerini kullandı.

HATASIZ BİR ŞEKİLDE TAKIMIMIZI BU SÜRE İÇERİSİNDE HAZIRLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Ahmet Taşyürek, “Ben şehrime şunu söyleyebilirim. Ben Ahmet Taşyürek olarak şu sözü verebilirim. Koşan, mücadele eden, sahada yüzde yüzünü vermeye çalışan ve bütün yüreğiyle armanın hakkını veren bir takım için çabalayacağız. Bugün başladık. Süre biraz az. Süre az olduğu için de yoğun çalışacağız. Pandemiden sonra federasyonun belirlediği bir tarih var. Biz hatasız bir şekilde takımımızı bu süre içerisinde hazırlamaya çalışacağız” dedi.

BOLUSPOR İÇİN EN İYİSİ NE İSE BUNU YAPMA ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ”

Taşyürek, “Amacımız ve çabamız transferlerin erkenden aramıza katılması. Bunu yaparken de şöyle yapıyoruz. A ismine gittiğimiz zaman o bizden süre istiyorsa eğer bizim B ve C isimlerimizin de hazırda ve imza aşamasında olması için gayet gösteriyoruz. Tabi Boluspor’a baktığınız zaman en son hocasını belirleyen ve en son toparlanan takım. Bu arayı kapatabileceğimiz biz zaman var. Bunu da çok çalışarak yapacağız. Başkanımızın tecrübesini gördüm. Enerjisini gördüm. Ben uyumuyorum ama Başkanımız ve yönetim kurulumuz da uyumuyor. Beyin fırtınası yapıyoruz. Şu an her şey çok güzel gidiyor. Altını kalın kalemle çiziyorum. Boluspor geçen seneki gibi son ana kadar ligde kalma mücadelesi verecek bir kulüp değil. Boluspor için en iyisi ne ise bunu yapma çabası içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.