VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR FORMASIZ KİMSE KALMAYACAK

20 Ağustos 2020

....................................................

Boluspor'un yeni yönetimi görev dağılımından sonra çalışmalarına hızla devam ediyor. Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu olarak görevlendirilen İlhami Akça ve yardımcısı Ahmet Uzunoğlan, Boluspor sevdalısı her eve Boluspor ürünü sokmak için bir kampanya başlattı.

Boluspor’un yeni yönetimi çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu olarak görevlendirilen İlhami Akça ve yardımcısı Ahmet Uzunoğlan, takdir toplayan bir kampanya başlattılar. Kampanya kapsamında Boluspor sevdalısı her eve Boluspor ürünü girecek.

“BOLUSPOR FORMASIZ KİMSE KALMASIN”

BStore'de tüm ürünlerde yarın (21.08.2020) itibari ile yüzde 50 indirim olacakk. Amaç Boluspor sevdalısı her eve bir Boluspor ürünü satmak. Konuyla ilgili konuşan İlhami Akça, "Öncelikle Boluspor’umuza gönül verenlerin bu kampanyaya yoğun bir ilgi göstereceğini umuyoruz. Amacımız özellikle ilimizde Boluspor formasız kimse kalmasın. BStore ürünlerimiz çok kaliteli. Mesela formalar 40 liradan satılıyordu 20 TL'ye düşürdük. Kışlık montlar 240 TL'den 120 TL'ye, eşofman takımları 200'den 100 TL'ye, kışlık swittişörtler 150'den 75 TL'ye düştü. velhasıl 50 çeşit BStore ürünlerimizde yüzde 50 indirim uyguladık. Bolulu vatandaşlarımızın bizi bu yolda yalnız bırakmayacaklarını düşünüyoruz. Şehir dışında yaşayan hemşehrilerimize de ürünlerimiz kargo ile ulaştıracağız" dedi.

1 yorum yapılmış
  • Drtdivanl
    22 Ağustos 2020 • 02:01
    Ürünleri nerelerden temin edebileceğimizide yazarsanız iyi olur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.