VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

22 Ağustos 2020

...................................

Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Başkanı Tanju Özcan’ın istifası sonrası Bolu Valisi Ahmet Ümit’in olağan üstü genel kurul daveti üzerine gerçekleşen seçimlerde 42 üyeden 32 üyenin katılımı ile oyların tamamını alan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar BEKAB’ın yeni başkanı oldu.

Bolu İl Özel İdare toplantı salonunda olağanüstü toplanan Birlik, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği’nin yeni başkanı olarak seçti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mustafa Allar, “Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, AK Parti Bolu İl Başkanımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın istifasından sonra böyle bir durum ortaya çıktı. Amacımız Bolu iline bağlı tüm ilçelerimizin vahşi depolamadan dolayı çöp kaynaklı sorunu kökünden çözmek, çevreye yararlı saygılı geri dönüşümü olan bir yapı ortaya koymak. İnşallah hep birlikte bu çalışmaları sürdürerek başaracağımıza inancımız tam. Bolumuza, ilçelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Niyazi
    22 Ağustos 2020 • 04:57
    Tuncay’ın o görevde olması yanlış önce kendi işini yapsın ne yaptıki Hele ayrıldığı görevden maaş alıyorsa bu tam bir felaket yoksul fakir yetimler hakkına Allah katında sahip çıkmak böyle olmaz kimse 2-3-5 maaşa bağlansın diye oy vermiyor istifa edende Yok Ordu’da Hilmi çoktan istifa etmesi gerekirdi
  • CmhuriyetBolu
    22 Ağustos 2020 • 13:51
    Bu kadar kendinize yontmayın insanlığınızı kaybetmeyin gözünüzü toprak doyurur Tanju özcandan yana şikayetiniz neydi halk olarak merak içindeyiz
  • bk
    5 Ağustos 2021 • 01:39
    Çöp kokusuna bir çözüm üret başkan, tabiatın kentinde sokaklarda ağır çöplük kokusu var. çöplüğü mü taşıyacaksın ne yapacaksan artık yap.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.