VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 24 AĞUSTOS

24 Ağustos 2020

...................................

1-Kuzörendağlı Köyü halkından, Dilber YAMAK’ın eşi, İrfan, Ayhan, Ferhat ve Hevse YAMAK’ın babaları;AHMET YAMAK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 de Kuzörendağlı Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Tekkedere Köyü halkından, Merhum Ahmet YILMAZ’ın eşi, Fatma, Hanife YILMAZ’ın anneleri, İsmail, Halime, Ayşe YILMAZ’ın babaanneleri, Tekkedere Köyü Ahmet ÇAKIROĞLU’nun kayınvalidesi;FADİME YILMAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 de Tekkedere Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Seyit Mahallesi halkından, Merhum Tevfik ve Hatice SUBAY’ın kızı, Hayati SUBAY ve Nezaket GÜNGÖR’ün ablaları, Sedat ŞAKAR ve Sebahat ARSLAN’ın anneleri, Köy Hizmetlerinden emekli Mehmet ŞAKAR’ın eşi;ŞEFİKA ŞAKAR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 de Seyit Mahallesi Avşar Caminde kılınacak, cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Merhum Ahmet ve Behiye ÜNSAL’ın oğlu, Sevim ŞENKUL, Hacer GÜROCAK’ın kardeşleri, Merhum Günsel ÜNSAL’ın eşi, Murat ve Burak ÜNSAL’ın babaları, Emekli Albay;METİN ÜNSAL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 13:30 da Paşaköy Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

5-Mengen İlçesi Mamatlar Köyü halkından;DURMUŞ ARSLAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 de Mamatlar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

6-Celal KARAMAN’ın annesi;LÜTFİYE KARAMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Saat 11:00 de Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

7-Gerede İlçesi Göynükören Köyü Ayvatlar Mahallesi halkından, Emine DOĞANGÖNÜL’ün eşi, Rabiye BOZOĞLU, Habibullah DOĞANGÖNÜL, Fatime KÖYLÜ, Sevgi MÜSLÜMOĞLU’nun babaları, Metin BOZOĞLU, Emine DOĞANGÖNÜL, Mustafa Köylü, İsmail MÜSLÜMOĞLU’nun kayınpederi;NECATİ DOĞANGÖNÜL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 de Şehitler Mezarlığına defneilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.