VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O HUZUREVİNDEN KÖTÜ HABER

24 Ağustos 2020

............................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Gerede Huzurevi’nde çok sayıda pozitif vaka tespit edildiğini belirterek, “Gerede Huzurevi’nde hem çalışanlarda, hem de oradaki yaşlı vatandaşlarımızda pozitif vaka tespiti yapıldı. Pozitif vaka tespiti yapılan bütün misafirlerimiz, hastanede özel odalarda tedaviye alındı. Şu ana kadar herhangi bir hayati tehlike yok” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ‘Cemiyet Sohbetleri programına katılan Bolu Valisi Ahmet Ümit, kamuoyunda yer tutan Gerede Huzurevi sakinleri ve çalışanlarının korona virüse yakalandığı konusu üzerine açıklamalarda bulunarak, “Gerede Huzurevi’nde böyle bir problem yaşandı ama tamamen kontrol altında. Hem çalışanlarda, hem de oradaki yaşlı vatandaşlarımızda pozitif vaka tespiti yapıldı. Pozitif vaka tespiti yapılan bütün misafirlerimiz, hastanede özel odalarda tedaviye alındı. onların temaslısı olabileceği düşünülen diğer vatandaşlarımız da tek kişilik odalarda, izolasyon kuralları çerçevesinde, takipleri ve tedavileri devam ediyor. Şu ana kadar herhangi bir hayati tehlike yok” dedi.

 “ŞU ANDA HERHANGİ BİR HAYATİ TEHLİKE YOK”

Vali Ümit, korona virüs tedavisi süren hastaların hiçbirinin hayati tehlikesi bulunmadığına dikkat çekerek, “İlk etapta, 80 yaşındaki bir vatandaşımız hastanede vefat etmişti. O, normal şartlarda hastanede yatarken vefat etti. Onun vefatından sonra huzurevi çalışanları ve misafirlerimizde pozitif vakalar tespit edildi. Ancak şu anda herhangi bir hayati tehlike yok, kontrol altında. Doktorlarımız, yöneticilerimiz ve çalışanlarımız, korona virüsle mücadele çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde konuştu.

 

1 yorum yapılmış
  • pazarc
    24 Ağustos 2020 • 06:35
    gerede ptt virüs kaynıyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.