VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ACİL SERVİS TEKRAR HİZMETE AÇILDI

28 Ağustos 2020

..................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında toplanan Bolu İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karar gereği Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünite Acil Servisi tekrar hizmete açıldı.

Bolu İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında toplandı. Yapılan toplantıda korona virüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafe, koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve korona virüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda birçok tedbir kararının alınarak uygulamaya geçirildiği teyid edildi.

​ YİYECEK-İÇECEK İKRAMLARI DURDURULDU

Vali Ümit başkanlığındaki toplantıda iki yeni kararda alındı. Bolu İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan yeni kararda ilimiz ve tüm ilçelerinde 26.08.2020 tarihi itibariyle kamu kurum ve kuruluşlarında yemekhane hizmetleri hariç olmak üzere kişilere (personel, ziyaretçi ya da hizmet almak için bulunan vatandaşlarımız da dahil) yapılacak her türlü yiyecek-içecek (paketli su servisi hariç) ikramlarının durdurulmasına karar verildi.

MERKEZ ÜNİTE ACİL SERVİSİ AÇILDI

Öte yandan alınan diğer kararda 30.03.2020 tarih ve 16 nolu kararıyla kapatılan kapatılan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünite Acil Servisinin yeniden hizmete açılmasına karar verilerek; “Pandemi sebebiyle acil servislere başvurunun büyük oranda düşmesi, diyaliz hastaları gibi kronik takip edilmesi gereken hastalara planlı ve daha etkin hizmet verilebilmesi için İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından 30.03.2020 tarih ve 16 nolu kararıyla kapatılan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünite Acil Servisinin hizmete açılabilmesine karar verildi” ifadeleri kullandı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.