VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN İKİNCİ DALGA AÇIKLAMASI

1 Eylül 2020

...................

Bolu’da Covid-19’la mücadele tüm hızıyla sürerken, korona virüs rakamlarının her geçen gün arttığı kentte ikinci dalga korkusu büyüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Olası ikinci dalgaya hazırız. Kim bizden ne talep ettiyse gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Biz Bolu Belediyesi olarak her daim hazırlıklıyız” dedi.

Bolu Takip Gazetesi’nden Adnan Karabulut’a konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ülke çapında normalleşeme süreci başladı. Ama biz yine de dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyoruz. Talep gelen özel iş yerlerine de ayrımcılık uygulamıyoruz. Kim bizden ne talep ettiyse yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Toplu taşımalar ve insanların yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız sürüyor ” diye konuştu.

 “İKİNCİ DALGA GELİRSE BİZ HAZIRLIKLIYIZ”

Vaka sayılarının gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Başkan Özcan, “Covid-19’un sonbahar ve kış geçişinde tekrardan yükseleceğine dair söylentiler var. Tıp adamlarımızın ve doktorlarımız da bunu söylüyor. Bu endişe bizde de var. Ancak ikinci dalga gelirse biz hazırlıklıyız. Vatandaşlarımız evde kalmak zorunda kalırsa diye hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ben bir laf söylemiştim. ‘Ben Bolu Belediyesi Başkanı olursam, benim görev yaptığım zamanlarda hiçbir vatandaşımız yatağa aç giremeyecek’ demiştim. Eğer tedbirler yeniden alınırsa ve vatandaşlarımız evlerinde kalmak zorunda kalırlarsa yatağa aç giremeyecekler. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Her zaman tedbirliyiz” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • Refik
    1 Eylül 2020 • 12:46
    Bir dezenfekte tüneli daha koyarsın belediyenin önüne olur biter. Sana 10 tane dalga da gelse bir iş yapmadıktan sonra ne fark eder.. Şow ların lafların başganı anca Koca koca laflar edersin başka bişey yok.
  • EmineZKAYA
    1 Eylül 2020 • 12:50
    Başkanım sz ve sizin nezninizde çalışma arkadaşlarınıza sonsuz teşekkür ediyorumm...
  • FarukOvali
    1 Eylül 2020 • 14:09
    TEŞEKKÜRLER Başkanım.Gercek şu ki Halkın içinden yetişen bir Başkan Budur.Mevlam Kolayliklar Versin.
  • Erginzbay
    2 Eylül 2020 • 03:25
    Sayın başkanım ben cizmeciler Kuruçay BP den size ulaşıyorum Bugün dezenfakta için belediyeyi aradım özel sektöre dezenfektan yapamıyoruz dediler siz de her gelen isteğe cevap veriyoruz diyorsunuz hangisi doğru acaba kafam karıştı bilgi alabilirsem sevinirim saygılar sunarım
  • HalknbakanTanju
    2 Eylül 2020 • 03:54
    Sayın başkanım seçilmenizden bu yana çok güzel şeyler yaptınız. Ama sayın valimiz gereken önlemleri almıyor. Lütfen siz bir şeyler yapın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.