VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN YANGIN AÇIKLAMASI

3 Eylül 2020

...............................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu Valisi Ahmet Ümit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Merkez Karca Köyü, Örencik Mahallesi mevkiinde çıkan yangın 03 Eylül günü 00:30 itibariyle tamamen kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmalarına başlanmıştır. Valiliğimizin koordinesinde kısa sürede organize olarak söndürme faaliyetlerine emeği geçen tüm çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi.

Dün, saat 19.00 sıralarında merkeze bağlı Karca köyü mevkiinde meydana gelen ve 20 dönümlük arazinin zarar gördüğü yangın sonrasında Vali Ümit sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ümit yangın söndürme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Merkez Karca Köyü, Örencik Mahallesi mevkiinde çıkan yangın 03 eylül günü 00:30 itibariyle tamamen kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmalarına başlanmıştır. Valiliğimizin koordinesinde kısa sürede organize olarak söndürme faaliyetlerine emeği geçen tüm Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Orman Bölge Müdürlüğümüze, Jandarma Komutanlığımıza, Emniyet Müdürlüğümüze, Özel Kalem Müdürlüğümüze, Karakollarımıza, İtfaiye Müdürlüklerimize(amir ve memurlarına) Köy muhtarlarımıza, Bolu-Köroğlu-Abant Beton firmalarına, Bolu Çimento Fabrikası müdürlüğüne, KLV inşaat ve Çetin İşletmelerine, sayma imkanı bulamadığımız diğer tüm kamu ve özel sektör kuruluşlarımıza ve çalışanlarına gönülden teşekkür ediyor ve kutluyorum” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    3 Eylül 2020 • 03:02
    Sayın valim burda en önemli arka planda görünmeyen kahramanlar köy hakkıdır onlara ayrıca parantez açmalıydınız onlar bu faciayı önleyen kişiler
  • Boluhalk
    3 Eylül 2020 • 05:11
    Karca nın fedakar halkına teşekkürler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.