VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

81 İLDE MÜZİK YAYINLARI YASAKLANDI

8 Eylül 2020

...............................

İçişleri Bakanı Soylu, bu gece yarısından itibaren 81 ilde kafeterya ve restoranlarda müzik yayınının sona ereceğini duyurdu.

Artan koronavirüs vakalarına yönelik İçişleri Bakanlığı'ndan bir tedbir daha geldi. Polis Akademisi mezuniyet töreninde konuşan Süleyman Soylu, bu gece yarısından itibaren 81 ilde kafeterya ve restoranlarda müzik yayınının artık olmayacağını söyledi.

GECE YARISINDAN SONRA MÜZİK YAYINI ARTIK OLMAYACAK

Alınan bu tedbire göre hem canlı müzik hem de plak gibi, teyp gibi playback müzikler 00:00 itibariyle sona erecek.Bu tedbirin, salgına ve artan vaka sayılarına rağmen, virüsü umursamadan eğlenen kişiler nedeniyle alındığı öğrenildi.

ALINAN KARAR DERHAL UYGULANMAYA BAŞLANACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Polis Akademisi mezuniyet töreninde konuyla ilgili yaptığı açıklama ise şöyle;"Yine bu gece saat 12'den itibaren 81 vilayette kafeterya olsun, restoran olsun kesinlikle ve kesinlikle; hem canlı müzik hem de yani bir plak gibi, playback gibi müzikler yayınlanmayacaktır. 12 itibariyle sona erecektir. Genelgeyi valiliklere gönderdik, karar alacaklar ve bunu da derhal uygulamaya başlayacaklardır."

3 yorum yapılmış
  • aziye
    8 Eylül 2020 • 07:27
    Müzikli olan mekanlarda her türlü istenmeyen kirli işlerde kumar içki ne varsa topluma zarar veren madde kullanımıda yasakla birlikte halka iyilik yapılmış olur
  • pazarc
    8 Eylül 2020 • 23:17
    SAAT 00:00'DAN SONRA MI YASAK YOKSA GÜN İÇERİSİNDE SABAH ÖĞLEN AKŞAM DA MI YASAK..
  • Gocabolu
    9 Eylül 2020 • 01:15
    Aziye isimli şahıs, kişi kendinden bilir işi demişler.Ne alaka müzikli mekanlarla alkol,uyuşturucu,kumar hiç akıl fikir yokmu o işten ekmek kazanan bir sürü insan var sende mantık yokmu nasıl bir bağlantı kurdun zeka eksikliğimi var ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.